Search
Close this search box.

Lehto ja eQ sopimukseen kerrostalosta Helsingin Ruskeasuolla: kohde tuo perheasuntoja ja kestävää rakentamista kantakaupunkiin

Lehto Group Oyj
Lehdistötiedote
12.6.2023 klo 11.45

Lehto ja eQ:n Asuntorahasto ovat sopineet kerrostalon kaupasta Helsingin Ruskeasuolla. Kohteessa on 8 kerrosta ja yhteensä 53 asuntoa, joista peräti puolet lukeutuu isompiin perheasuntoihin eli kolmioihin ja neliöihin.

Rakentamisessa on hyödynnetty Lehdon modulaarista, teollista esivalmistusta, sillä valtaosa kerrostalon keittiöistä ja kylpyhuoneista on valmistettu yhtiön kotimaisilla tehtailla. Teollinen esivalmistus varmistaa laadun, nopeuttaa työmaavaihetta ja vähentää rakentamisen materiaalihävikkiä.

”Vanhan Ruskeasuon alueelle rakentuu parhaillaan odotettua uudisrakentamista, jossa yhdistyy luonnon rauha ja kantakaupungin syke. Kohteessa on paljon nykymarkkinan odotuksien mukaisia perheasuntoja.  Kohde rakennetaan A-energialuokkaan ja sille haetaan RTS-ympäristöluokitusta. Kohde säästää vettä ja energiaa sekä tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Kauppa on jatkumoa Lehdon ja eQ:n yhteistyölle Ruskeasuon alueella”, kertoo Lehto Asuntojen myyntijohtaja Mikko Jalava.

”Tämä upea ja energiatehokas kohde jatkaa hyvää yhteistyötä Lehdon kanssa ja täydentää erinomaisesti rahaston laadukasta ja monipuolista tarjontaa pääkaupunkiseudulla”, sanoo eQ:n asuntorahastoista vastaava sijoitusjohtaja Markus Pitkänen.

Lisätietoja:
Mikko Jalava, myyntijohtaja, Lehto Asunnot, puh. 050 424 0813
Markus Pitkänen, sijoitusjohtaja, eQ puh. 050 371 2898

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä