Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj rakentaa toimisto- ja liiketilakokonaisuuden Tikkurilan juna-aseman yhteyteen

Lehto Group Oyj Pörssitiedote 29.6.2016 klo 9.00

Lehto Group Oyj rakentaa toimisto- ja liiketilakokonaisuuden Tikkurilan juna-aseman yhteyteen

Lehto Group Oyj:n tytäryhtiö Rakennusliike Lehto Oy rakentaa uuden toimisto- ja liiketilakokonaisuuden Vantaan Tikkurilaan juna-aseman yhteyteen osoitteeseen Väritehtaankatu 8. Rakennuksen tilaajana on Sponda Oyj. Lehto Group on aiemminkin toteuttanut Spondalle kvr-muotoisia urakoita. Lehto Groupin rakennusurakan arvo on noin 26,8 miljoonaa euroa.

Sponda aikoo toteuttaa hankkeen kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa kiinteistöön valmistuu yhteensä 9 500 m2 vuokrattavaa tilaa, josta noin puolet on toimistotilaa ja puolet liike- ja palvelutiloja. Ensimmäisen vaiheen rakentaminen käynnistyy heinäkuussa 2016 ja arvioitu valmistumisaika on maaliskuussa 2018. Toisen vaiheen käynnistämisestä Sponda päättää myöhemmin vuokraustilanteen mukaan.

Lehto Group aikoo keskittää pääkaupunkiseudun konttoritoimintonsa uusiin valmistuviin tiloihin ja vuokraa rakennuksesta toimistotiloja yhteensä noin 1 600 m2. Lehto Groupin nykyiset vuokratilat Vantaalla lentokentän läheisyydessä ovat käymässä pieneksi Lehdon henkilöstömäärän kasvaessa. Uuden viihtyisän toimitilan ja hyvän logistisen sijainnin arvioidaan vaikuttavan myönteisesti myös henkilöstön rekrytointiin pääkaupunkiseudulla.

Uusi liiketilakokonaisuus sijoittuu Tikkurilassa maamme vilkkaimpiin kuuluvan juna-aseman yhteydessä, josta on suora junayhteys Helsingin keskustaan ja lentoasemalle. Tikkurila on voimakkaasti kehittyvä kasvukeskus ja liikenteen solmukohta, jonka liikenneyhteydet paranevat entisestään Kehäradan valmistumisen myötä.  Uusi 6-kerroksinen toimisto- ja liikekiinteistö tuo kaivattuja lisäpalveluja  ja muodostaa merkittävän kokonaisuuden Tikkurilan kaupunkikuvaan ja lisää sen vetovoimaisuutta.  Liike- ja toimistotalon suunnittelussa ja rakentamisessa korostetaan energiatehokkuutta ja ympäristöä säästäviä ratkaisuja.

Rakennusurakan vaikutukset Lehto Groupin liikevaihtoon ja liiketulokseen on huomioitu yhtiön aikaisemmin julkaisemissa vuotta 2016 koskevissa taloudellisissa näkymissä.

Lehto Group lyhyesti

Lehto Group on talousohjattuun rakentamiseen keskittyvä suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Yhtiön missio on olla innovatiivinen rakennusalan uudistaja. Yhtiö on jakanut toimintansa neljään palvelualueeseen: Toimitilat, Asunnot, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Lehto Group toimii tällä hetkellä Suomessa ja se on maantieteellisesti keskittynyt kasvukeskuksiin, jotka muodostavat merkittävän osan rakentamisen volyymista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yhtiön palveluksessa oli tilikauden 2015 päättyessä 423 henkilöä.

www.lehto.fi

HUG#2023623

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä