Search
Close this search box.

LEHTO GROUP OYJ:N KONSERNIN JOHTORYHMÄÄN UUSI JÄSEN

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
24.5.2018 klo 7:00

Tekniikan tohtori Arto Tolonen on nimetty Lehto Group konsernin kehitysjohtajaksi (Chief Development Officer, CDO) ja johtoryhmän jäseneksi 24.5.2018 alkaen. Tolosen vastuualueen keskeisimpiä tehtäviä ovat liiketoimintaprosessien, tuoteportfolion hallinnan, tuotetiedon hallinnan ja innovaatiotoiminnan kehittäminen ja johtaminen konserninlaajuisesti.

Aiemmin Tolonen on toiminut liiketoimintaprosesseihin, tuotekehitykseen, tuotteistamiseen ja tuotetietoon liittyvissä johtotehtävissä Nokia Networksilla ja viimeiset viisi vuotta Oulun Yliopistolla perustamalla tuotehallinnan tutkimus- ja koulutussuunnan tuotantotalouden tutkimusyksikköön teknillisessä tiedekunnassa.

Konsernin johtoryhmän kokoonpano on 24.5.2018 alkaen:

Hannu Lehto, Toimitusjohtaja

Veli-Pekka Paloranta, Talousjohtaja

Pasi Kokko, johtaja, Asunnot-palvelualue

Jaakko Heikkilä, johtaja, Toimitilat-palvelualue

Tuomo Mertaniemi, johtaja, Hyvinvointitilat-palvelualue

Pekka Lindeman, johtaja, Korjausrakentaminen-palvelualue

Timo Reiniluoto, johtaja, Liiketoiminnan tukipalvelut

Pekka Korkala, johtaja, Tehdastuotanto

Arto Tolonen, Kehitysjohtaja

Lisätietoja:

Lehto Group Oyj
toimitusjohtaja Hannu Lehto
+358 500 280 448
hannu.lehto@lehto.fi
www.lehto.fi

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 300 henkilöä (Q1 2018) ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 598 miljoonaa euroa.

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä