Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj:n vuosikertomus 2021 julkaistu. Suunniteltua yhtiökokouspäivämäärää ja ensimmäisen vuosineljänneksen liiketoimintakatsauksen julkaisupäivämäärää on muutettu

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
10.3.2022 klo 12.00

Lehto Group Oyj on julkaissut vuosikertomuksensa ja palkitsemisraportin vuodelta 2021. Vuosikertomus sisältää vuosikatsauksen, vastuullisuusraportin, tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

Julkaisut löytyvät kokonaisuudessaan yhtiön www-sivuilta osoitteesta: www.lehto.fi/sijoittajille. Julkaisuista on tarjolla suomen ja englanninkieliset versiot. Vuosikatsaus ja vastuullisuusraportti on julkaistu verkkoversioina. Lehto julkaisee tilinpäätöksensä ensimmäistä kertaa European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona.

Muutoksia IR-kalenteriin

Lehto muuttaa suunniteltua yhtiökokouspäivämääräänsä sekä tammi-maaliskuun 2022 liiketoimintakatsauksensa julkaisuajankohtaa.

Aikaisemmin yhtiö on ilmoittanut pitävänsä yhtiökokouksen 31.3.2022. Uusi suunniteltu yhtiökokouspäivä on 2.5.2022.

Tammi-maaliskuun liiketoimintakatsauksen alkuperäinen julkaisupäivä oli 5.5.2022, ja nyt yhtiö on päättänyt aikaistaa katsauksen julkaisua siten, että uusi julkaisupäivä on 28.4.2022.
 

Lisätiedot:

Veli-Pekka Paloranta
Talousjohtaja
veli-pekka.paloranta@lehto.fi
Puh. 0400 944 074

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä