Search
Close this search box.

Lehto houkuttelee työnhakijoita pääkaupunkiseudulle tarjoamalla muuttoedun: ilmainen asunto, vaikka koko perheelle

Mediatiedote
Lehto Group Oyj
31.10.2019 klo 7.00

Lehto Group on aloittanut rekrytointikampanjan, jolla pyritään houkuttelemaan kokeneita rakennusalan ammattilaisia eri tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Kampanjassa tarjotaan muuttoetua, johon kuuluu ilmainen asunto, vaikka koko perheelle. Lehto lupaa järjestää uudelle työntekijälle asunnon tai huoneen heti työsuhteen alusta alkaen. Kampanjan tarkoituksena on edistää tärkeitä rekrytointeja pääkaupunkiseudulla.

Rakennusalaa jo pitkään vaivannut työnjohtajapula ei ole ottanut helpottaakseen, sillä kokeneet vastaavat työnjohtajat ovat edelleen kiven alla. Lehto Group onkin aloittanut rekrytointikampanjan, jolla pyritään houkuttelemaan kokeneita rakennusalan ammattilaisia eri tehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Kampanjan tarkoituksena on edistää pääkaupunkiseudulle sijoittuvia tärkeitä rekrytointeja. Uudelle työntekijälle tarjotaankin muuttoetua, jossa Lehto lupaa järjestää asunnon tai huoneen heti työsuhteen alusta alkaen.

”Työn vastaanottamisen kynnyskysymyksenä voi olla asunnon löytymisen vaikeus pääkaupunkiseudulta. Tämän vuoksi merkittävä määrä osaamista ja potentiaalia voi jäädä hyödyntämättä. Pyrimme tällä kampanjalla madaltamaan kynnystä uusiin haasteisiin siirtymisessä. Ja helpottaahan se toki päätöksentekoa, jos kumppani tai perhe voi lähteä mukaan”, kertoo Lehto Groupin henkilöstöjohtaja Kaarle Törrönen.

Tuo vain itsesi, kumppanisi tai perheesi

Lehdon tarjoamaan muuttoetuun kuuluu muuttovalmiin asunnon tai huoneen lisäksi muun muassa takuuvuokran hoitaminen. Asunto tarjotaan ensimmäisen projektin ajaksi, joka voi tehtävän mukaan kestää puolesta vuodesta jopa kahteen vuoteen. Muuttoetuun kuuluvat kalustetut asunnot tulevat sijaitsemaan pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa, hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä. Asuntoon tai huoneeseen voi jäädä asumaan omakustanteisesti projektin päätyttyä.

”Jos uusi työntekijä muuttaa pääkaupunkiseudulle kumppanin kanssa, tarjoamme hänen kumppanilleen rekrytointikonsultointia työllistymisen tueksi. Olemme pyrkineet tekemään muuttamisen mahdollisimman helpoksi”, Kaarle Törrönen kertoo.

Muuttoetu koskee toistaiseksi voimassa olevia tai vähintään kuusi kuukautta kestäviä kampanjaan kuuluvia työsuhteita. Muuttoedun yksityiskohtainen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti ja sen muoto toteutetaan verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Voit tutustua muuttoetuun ja siihen kuuluviin avoimiin tehtäviin paremmin kampanjasivuston kautta.


Lisätiedot

Kaarle Törrönen
Henkilöstöjohtaja
Lehto Group Oyj
kaarle.torronen@lehto.fi
puh. 050 437 0060

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä