Search
Close this search box.

Lehto ja Lumo Kodit sopivat 106 asunnon rakentamisesta Espoon Kiloon

Lehto Group Oyj
Lehdistötiedote
27.1.2020 klo 11.30

Lumo Kodit Oy ja Lehto Asunnot Oy ovat sopineet 106 uuden asunnon rakentamisesta Espoon Kiloon. Asunnot sijaitsevat osoitteessa Forstmestarinpiha 2. Kohde valmistuu vuonna 2021 ja tulevat asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

”Espoon Kilon uudet Lumo-asunnot tukevat Kojamon strategista kasvua pääkaupunkiseudulla. Alueella on erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet. Kilossa on esimerkiksi kauppoja, kouluja, päiväkoteja ja terveysasema. Lisäksi läheltä löytyvät monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet sekä Leppävaaran kattavat palvelut”, toteaa liiketoimintajohtaja Ville Raitio Kojamo Oyj:ltä.

”Espoon Kilon kohteissa toteutuvat Lehdon vahvuudet rakentaa kohtuuhintaisia, viihtyisiä ja laadukkaita asuntoja keskeisille sijainneille. Tämä on asuntosijoittajille tyypillisesti kiinnostava yhdistelmä”, kertoo sijoitusjohtaja Mikko Jalava Lehdolta.

 

Lisätietoja:

Kojamo Oyj, Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012
Lehto Asunnot Oy, Mikko Jalava, sijoitusjohtaja, puh. 050 424 0813

 

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kolmella palvelualueella: Asunnot, Toimitilat ja Hyvinvointitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 500 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihtomme oli 721,5 miljoonaa euroa.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo-brändimme tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä