Search
Close this search box.

Lehto rakentaa Nurmijärvelle Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälän

Lehto Group Oyj
Lehdistötiedote
10.8.2020 klo 8.30

Hankekehittäjänä toimiva Lehto on Lidlin ja Tokmannin pitkäaikainen kumppani liiketilojen rakentamisessa. Hanke käynnistyy Nurmijärven kunnan ketterän otteen ansiosta myös koronaviruksen sävyttämänä poikkeusaikana.

Havainnekuva Ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta
Havainnekuva Nurmijärven tulevasta yhteismyymälästä. Kuva ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta.

Lehto rakentaa Nurmijärven kuntaan Lidlin ja Tokmannin käyttöön liiketilan, joka on kooltaan noin 5000 kerrosalaneliötä. Yhtiöt ovat tehneet ennenkin yhteistyötä: Lehto on kehittänyt vuosien varrella sekä Lidlille että Tokmannille useita liiketiloja. Tuleva liikekeskittymä sijaitsee Nurmijärven Kirkonkylässä, Rajamäentien, Sairaalantien, Raalantien ja Toreenintien rajaamalla alueella. Rakentaminen käynnistyy alkuvuodesta 2021 ja liiketila valmistuu loppuvuodesta 2021.

”Lehto on kokenut asiantuntija ja kumppani kauppapaikkojen ja liiketilojen rakentamisessa. Tokmannin ja Lidlin kanssa vuosien varrella tehty yhteistyö näkyy myös Nurmijärven tulevassa myymälässä. Hankekehityksessä hyödynnettiin Lehdon Kirittäjä-konseptia, joka on toimialalla uusi toimintamalli ja nopeuttaa hankkeiden käynnistymistä laadusta tinkimättä”, kertoo aluejohtaja Kimmo Hyry Lehdolta.

Tunnetut ketjut tuovat uudet palvelut

Tunnettujen ketjujen myymälät tuovat Nurmijärvelle lisää odotettuja kaupan palveluja ja mahdollisesti jopa 30 uutta työpaikkaa.

”Olemme iloisia voidessamme julkistaa uuden Tokmannin avaamisen Nurmijärven Kirkonkylään, hyvälle liikepaikalle. Loppuvuonna 2021 avattava Tokmanni tulee tarjoamaan mm. Kirkonkylän ja Rajamäen asukkaille monipuolisen valikoiman käyttö- ja päivittäistavaroita tunnetusti halpaan hintaan”, iloitsee Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen.

”Olemme tyytyväisiä, että liikekeskushanke käynnistyy ja pääsemme rakentamaan Nurmijärvelle uutta Lidliä. Uskomme, että asiakkaamme ottavat uuden liikekeskuksen ja myymälämme hienosti vastaan”, kiinteistökehityspäällikkö Toni Lautala kertoo.

Hanke käyntiin koronasta huolimatta

Hanke saatiin käyntiin Nurmijärven kunnan ketterän otteen ansiosta myös koronaviruksen sävyttämänä poikkeusaikana.

”Tämä on Nurmijärvellä paljon odotettu ja toivottu hanke, ja toivotamme Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälän lämpimästi tervetulleeksi. Uusi myymälä lisää kuntamme kaupallista tarjontaa, luo työpaikkoja ja elävöittää Kirkonkylän keskustaa”, kunnanjohtaja Outi Mäkelä kertoo.

”Me Nurmijärvellä haluamme, että yhteistyö kanssamme on joustavaa ja käytännönläheistä. Emme olisi kuitenkaan onnistuneet ilman Lehdon aktiivista ja ammattimaista työtä”, Nurmijärven kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää kiittelee.

Lisätietoja:
Harri Koponen, kauppapaikka- ja konseptijohtaja, Tokmanni Group, puh. 050 388 4030
Marko Järvenpää, elinkeinojohtaja, Nurmijärven kunta, puh. 040 317 2011
Lidlin viestintä,
media@lidl.fi, puh. 09 2345 6400

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä