Search
Close this search box.

Lehto Tilat Oy rakentaa Savukoskelle uuden monitoimikoulun

Lehto Group Oyj
Tiedote
7.10.2019 

Lehto Groupiin kuuluva Lehto Tilat Oy on tehnyt sopimuksen monitoimikoulun rakentamisesta Savukosken kunnan kanssa. Yhteen kerrokseen rakentuvan koulun sopimus on arvoltaan noin 3,5 miljoonaa euroa. Rakennustyöt alkavat lokakuussa 2019 ja kohde valmistuu arvioidusti lokakuun 2020 loppuun mennessä.

Lehto Groupiin kuuluva Lehto Tilat Oy on tehnyt sopimuksen monitoimikoulun rakentamisesta Savukosken kunnan kanssa. Koulu toteutetaan suunnittele ja rakenna -mallilla, jossa urakoitsija vastaa kohteen suunnittelu- ja rakennustöistä. Sopimus on arvoltaan noin 3,5 miljoonaa euroa.

Yhteen kerrokseen rakentuvan koulun bruttoala on noin 1400 m² ja se tarjoaa oppilaspaikan noin 85 peruskoulun ja lukion oppilaalle. Jaettavat, monikäyttöiset tilat on tarkoitettu hyödynnettäväksi kansalaisopistolle, iltapäiväkerholle ja muulle iltatoiminnalle. Rakennus lämpiää maalämmöllä.

 Olemme käyneet erittäin hyvää vuoropuhelua tilaajan kanssa. Tätä hanketta hyödyttävät monilta osin myös muut Lapin läänissä olevat työmaamme, joista voimme hyödyntää osaamista. Hanke tulee tarjoamaan työtä myös paikallisesti, Lehto Tilojen asiakkuuspäällikkö Jukka Vuokila kertoo.

Hankkeessa tullaan hyödyntämään Lehdon Oulaisten tehtaalla valmistettavia ulkoseinäelementtejä. Koulun rakennustyöt alkavat lokakuussa 2019 ja se valmistuu arvioidusti lokakuun 2020 loppuun mennessä. Uusi koulu tulee korvaamaan vanhan Korvatunturin koulun toiminnan.


Lisätiedot

Jukka Vuokila, asiakkuuspäällikkö, Lehto Tilat Oy, jukka.vuokila@lehto.fi, puh. 040 773 4002

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä