Search
Close this search box.

Seinäjoen Ideapark avaa ovensa yleisölle

Seinäjoen Ideapark viettää torstaista 14.11. alkaen nelipäiväisiä avajaisiaan. Yleisölle on tarjolla runsaasti viihdettä sekä noin sata liikettä peräti seitsemän hehtaarin alueella. Hanke on historian suurimpia sekä Sukari Invest Oy:lle että rakennusliike Lehto Groupille. Kaupungille kauppakeskus tuo mukanaan yli tuhat työpaikkaa ja vierailijoita ympäri vuoden. Seinäjoen asema kaupallisena keskuksena vahvistuu.

Sukari Invest Oy ja Lehto Group Oyj
Lehdistötiedote
13.11.2019 klo 8.00

Seinäjoen Ideapark avaa ovensa yleisölle torstaina 14.11. Nelipäiväiset avajaiset pitävät sisällään muun muassa Pohjanmaan mahtavimman ilotulitusnäytöksen, jättikakkutarjoilua, monipuolista viihdettä lapsiperheille, arvontoja sekä eturivin artisteja aina Anssi Kelasta JVG:hen sekä tubettajiin saakka.

—Seinäjoen Ideaparkin kokonaispinta-ala on valmistuessa noin seitsemän hehtaaria ja kauppakeskuksen asiakkaille avataan yhteensä noin sata liikettä eri toimialoilta. Kauppojen lisäksi Ideapark tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman erilaisia viihdepalveluita. Kauppakeskuksen asemasta voi aidosti puhua myös viihdekeskuksesta, kertoo Sukari Invest Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tuomas Henttula.

Kokemus näkyi rakentamisessa

Seinäjoen Ideaparkin rakentajana toimi Lehto Tilat Oy, joka on rakentanut saman ketjun kauppakeskuksen myös Ouluun.

—Seinäjoen Ideapark on hieno jatkumo hyvälle yhteistyölle Sukari Invest Oy:n kanssa ja tämä on suurin yhteinen hankkeemme tähän mennessä. Lisäksi tämä on yksi suurimmista Lehdon hankkeista yhtiömme historiassa, kertoo Lehdon Toimitilat-palvelualueen johtaja Jaakko Heikkilä.

—Lehto on ketterä ja kustannustehokkuuteen kykenevä rakennusliike, jota tämän tyyppisen hankkeen läpivieminen vaatii. Toimijoina meillä on yhteistä taustaa Oulun Ideaparkin hyvin sujuneesta rakennusprojektista. Lehto on hoitanut vastuullisesti myös vastaan tulleet haasteet ja nyt meillä on Seinäjoellakin näyttävä ja nykyaikainen kauppa- ja viihdekeskus asiakkaillemme, kertoo Sukari Investin hallituksen puheenjohtaja Tuomas Henttula.

Kerrannaisvaikutukset kaupungille

Myös Seinäjoen kaupunki on tyytyväinen mittavan kauppakeskuksen avautumisesta alueelle. Kerrannaisvaikutukset ovat mittavat.

– Ideapark tuo alueelle yli tuhat työpaikkaa ja vahvistaa Seinäjoen kaupungin asemaa kaupallisena keskuksena. Vahvojen kesätapahtumien ohella saamme kaupunkiin varmasti enemmän ympärivuotista liikennettä, talvimatkailua ja uusia kävijöitä. Seinäjoen Ideaparkin myötä kaupungista tulee suurin kaupallinen yksikkö useammankin maakunnan alueella, kertoo Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki.

Lisätietoja:

  • Seinäjoen Ideaparkin kotisivut
  • Tuomas Henttula, hallituksen puheenjohtaja, Sukari Invest Oy, puh. 040 722 5114 
  • Jaakko Heikkilä, johtaja, Lehto Group, Toimitilat-palvelualue, puh. 0400 742 994  
  • Jorma Rasinkangas, kaupunginjohtaja, Seinäjoen kaupunki, puh. 0400 763 800

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä