Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Uudisrakentaminen – Rakennamme uusia koteja sekä tuottoisia sijoituskohteita kasvu- ja maakuntakeskusten halutuimmille sijainneille

Uudisrakentaminen meillä Lehto Groupilla tarkoittaa nykyaikaisten asuntojen rakentamista Suomen vilkkaimpiin kasvu- ja maakuntakeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Rakentamistamme laadukkaista asunnoista syntyy asiakkaillemme viihtyisiä koteja sekä tuottoisia sijoituskohteita kilpailukykyiseen hintaan.

Suurin uudisrakentamisen segmenttimme on asuinkerrostalot, joiden rakentamiseen sovellamme talousohjattua toimintamalliamme ja hyödynnämme omaa tehdastuotantoa ja siellä valmistettuja innovatiivisia keittiö- ja pesuhuonemoduulejamme. Toistettavat vakioratkaisut nopeuttavat asuntojen suunnitteluprosessia sekä niiden valmistumista. Samalla tehdastuotanto takaa paremman rakentamisen kuivaketjun ja tasaisemman laadun työmailla tapahtuvaan rakentamiseen verrattuna.

Näin rakentamisen tehokkuus kasvaa ja kustannukset pienenevät.

Asuinkerrostalojen lisäksi rakennamme myös luhti- eli pientaloja sekä rivitaloja, joissa hyödynnämme samaa konseptirakentamisen mallia. Lue lisää Luhtitaloista ja aluerakentamisesta täältä.

Talousohjattu rakentaminen alkaa huolellisella suunnittelulla

Jopa 80 % rakentamisen kustannuksista määräytyy jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa arkkitehtien suunnittelupöydällä. Valmiiksi konseptoitujen moduuliemme ansiosta arkkitehtien ei tarvitse piirtää joka kerta uudenmallista keittiötä tai wc:tä, vaan heillä on käytössään ns. moduulikirjasto, jonka laajasta valikoimasta he valitsevat piirustuksiin soveltuvan moduulin. Näin syntyy kustannushyötyjä, kun pyörää ei tarvitse keksiä joka kerta uudelleen.

Lisäksi suunnittelemme uudisrakennukset mahdollisimman käytännöllisiksi jättämällä esimerkiksi ylimääräiset kulmat ja pyöreät muodot pois, mikä lisää kustannushyötyjä.

Mitä moduulirakentaminen on?

Moduulirakentaminen tarkoittaa sitä, että tarjoamme omia, kehiteltyjä ja innovatiivisia konseptimalleja erilaisia laatutasovaatimuksia varten. Pyrimme rakentamaan uudisrakennukset aina omien asuntomalliemme perusteella. Sen hyödyt näkyvät sinulle etenkin taloudellisesti, jolloin pystymme hyödyntämään mittakaavaetuja sekä suunnittelussa että rakentamisessa ja nopeuttamaan näin eri rakentamisen vaiheita.

Valmistamme kerrostalorakentamista varten omassa tehtaassamme keittiö- ja pesuhuonemoduuleja, jotka sisältävät kosteat tilat, täysvarustellun keittiön sekä LVIS-talotekniikan valmiiksi paikalleen asennettuina.

Moduulien ydin – tai sydän, kuten tapaamme sanoa – on vakio, mutta niiden lopullinen sisustuksellinen ulkonäkö on muunnettavissa yksilöllisesti eri asuntojen välillä. Moduuliemme mallivaihtoehtoihin sisältyy hintaluokaltaan sekä edullisempia että yksilöllisemmin suunniteltuja vaihtoehtoja rakennettavien kohteiden mukaan.

Rakennamme asuntoja suoraan asukkaiden tarpeisiin

Suomessa uudisrakentaminen on keskittynyt vuosikymmenien ajan suurien asuntojen rakentamiseen, vaikka kotitalouksien koko on jatkuvasti pienentynyt. Näin ihmiset asuvat tehottomasti rakennetuissa asunnoissa, joiden ylimääräisiä neliöitä he eivät tarvitse, mutta joista he joutuvat maksamaan täyden hinnan ostohetkellä sekä kuukausittaisena vastikkeena. Ylimääräiset neliöt kasvattavat asumisen kustannuksia ja syövät sijoittajien tuottoa.

Rakentamamme asunnot on suunniteltu kooltaan ja pohjaratkaisuiltaan asukkaiden tarpeisiin. Tämä näkyy esimerkiksi siten, että asuntomarkkinoiden tyypillinen 80-neliöinen kolmio ei ole aina asukkaan tarpeita vastaava, vaan 60-neliöinen kolmio voi riittää yhtä hyvin. Hyvällä pohjaratkaisulla 60-neliöinen kolmio voi myös olla käytännöllisempi ja yhtä tilava kuin 80-neliöinen kolmio, mutta ilman hukkaneliöitä.

Kun asunnot rakennetaan kooltaan kompakteiksi, niin ne ovat myös hinnaltaan edullisempia. Se tekee asunnoistamme houkuttelevia asuntosijoittamisen kohteita. Lue asuntosijoittamisesta lisää täältä!

Uudisrakentaminen ja sen periaatteemme

Me haluamme pitää asiat yksinkertaisina. Sen takia sovimme kanssasi projektin alkaessa yhden kiinteän hinnan ja lukkoon lyödyn muuttopäivän, joista molemmat toteutuvat. Sen me lupaamme. Tuo toteutui esimerkiksi kaikissa vuoden 2017 pääkaupunkiseudulle rakentamissamme 600:ssa uudessa asunnossa.

Voit lukea lisää 1–2–3-filosofiastamme täältä. Filosofiamme takaa asiakkaillemme mahdollisimman helpon yhteistyön kanssamme.

Ota yhteyttä!

Tarjoamme yksilöllistä ja laadukasta palvelua ilman viivästyksiä ja lisälaskuja. Saat meiltä juuri sen, minkä olemme yhdessä sopineet. Lisäksi kuuntelemme herkällä korvalla tarpeitasi sekä ympäristön asettamia arkkitehtuurivaatimuksia.

Uudisrakentaminen kanssamme on nopeaa ja mutkatonta. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja ratkaistaan ne yhdessä.