Search
Close this search box.

Äänekoski Areena Pankkari

Äänekoski sai aktiivisena liikunta- ja kulttuurikaupunkina uuden monitoimihallin eli Äänekoski Areena Pankkarin vuonna 2019. Pankkari kokoaa eri liikunnan harrastajat yhteen uusiin, käytännöllisiin tiloihin.

 

 

Kohteen tiedot

Vanha Vaasantie 462
Osoite

Äänekoski
Kaupunki

2019
Rakennusvuosi

1 613
Pinta-ala

Pankkari sijaitsee nelostien varressa, monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Sinne on helppo saapua eri suunnista. Ensisijaisesti Pankkarista löytyy monipuoliset tilat eri harrastuksille. Pankkarissa on mahdollista pelata liigatasolla koripalloa, salibandya, futsalia, sulkapalloa ja lentopalloa. Tiloista löytyy myös lämmittelysali.

Muokkautuva sali eri tilaisuuksiin

Pankkarin salissa on tilaa 1 613 neliötä, joten se mukautuu myös helposti eri tilaisuuksiin. Katsomopaikkoja on 1 300 henkilölle. Salissa voidaan järjestää mm. konsertteja, messuja ja juhlatilaisuuksia sekä liigatason pelejä ja turnauksia. Pankkarin ravintola- ja kokoustilat toimivat väliaikatarjoilun ohella palaveri- ja juhlatiloina. Äänekoski Areena Pankkarin yhteydessä toimii yksityinen keilahalli. Kahdeksan rataiseen keilahalliin on käytetty uusinta teknologiaa.

Hallia suunnitellessa otettiin huomioon monet eri käyttäjät ja esteettömyys. Liikkuminen sisätiloissa on jokaiselle helppoa.

Merkittävä satsaus liikunnalle

”Saimme Äänekoskelle toiveidemme mukaisen liikunta-areenan. Uudet tilat ovat merkittävä ja positiivinen asia niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin liikunnalle. Lisäksi käyttäjiä tulee myös Äänekoskea laajemmalta alueelta. Pankkari Areenalla pelataan korista huipputasolla ja se tarjoaa myös huikeat mahdollisuudet siihen. Olemme erittäin tyytyväisiä Areenan monipuolisiin ja muunneltaviin tiloihin sekä Lehdon kokonaisvastuulliseen suunnitteluun ja rakentamiseen.” Matti Tuononen, Äänekosken kaupunginjohtaja.

 

Suurkattoelementit nopeuttivat työmaavaihetta

Pankkarin kattorakenteissa on hyödynnetty Lehdon omaa tehdastuotantoa. Liikuntahallin kattorakenteet ovat Lehdon suurkattoelementtejä, joita tehdään Suomessa omilla tehtaillamme.

Suurkattoelementit rakennetaan säältä suojassa valvotuissa ja kuivissa tehdasolosuhteissa, josta ne kuljetetaan pakattuna kohti työmaata asennettavaksi. Tuotteiden esivalmistus nopeuttaa työmaavaihetta, parantaa laatua ja takaa kuivaketjun.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.