Search
Close this search box.

Helsinki, lisäkerrosrakentamisella 34 uutta asuntoa

Alakiventien kohde on ensimmäinen lisäkerrosrakentamisen kohteemme. Palvelujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan taloyhtiöön on rakennettu 34 uutta asuntoa kuudenteen ja seitsemänteen kerrokseen. Teimme kiinteistöön myös piharemontin, autopaikkojen lisäyksen ja pyörävarastojen rakentamisen. Kohde on valmistunut joulukuussa 2017.

Kohteen tiedot

Alakiventie 3
Osoite

Helsinki
Kaupunki

2017
Rakennusvuosi

Lisäkerrosrakentamisen suosio on kasvanut viime vuosina. Taloyhtiöillä on täydennys-, ullakko- ja lisärakentamisen myötä mahdollisuus rahoittaa kiinteistön muiden tilojen korjaamista sekä parantaa yhtiön varallisuutta. Vanhemmissa kerrostaloissa korkea ullakkotila mahdollistaa ullakkoasuntojen rakentamisen. Täysin uusilla lisäkerroksilla taloyhtiöön saadaan useita uusia asuntoja.

Lisäkerrosrakentaminen tuo vanhempiinkin kiinteistöihin uudenlaista ilmettä. Rakennusoikeuden myyminen lisäkerrosrakentamista varten on oivallinen tapa rahoittaa putkiremonttia. Pystymmekin tarjoamaan kokonaispaketin, joka sisältää sekä putkiremontin että lisäkerrosrakentamisen.

Helsingin Myllypuron asuinalueella sijaitsee ensimmäinen lisäkerrosrakentamisen kohteemme. Metron läheisyydessä sijaitsevan taloyhtiön uudet asunnot on toteutettu uniikilla lisäkerrosrakentamisen konseptillamme. Kohde on valmistunut joulukuussa 2017.

Play Video

Lisäkerroksia vilkkaalle alueelle

Konseptissa rakensimme Alakiventien kohteeseen 34 uutta asuntoa. Asuntoja rakennettiin kuudenteen ja seitsemänteen kerrokseen. 34,5–83,5 m2 kokoiset asunnot koostuivat yksiöistä, kaksioista ja kolmioista. Asunnoissa vallitsee vaalea ja kodikas värimaailma. Kontrastia asuntoihin tuovat altaat ja mustat vetimet.

Alakiventien kohteen vilkkaaseen lähiympäristöön sisältyy mm. urheiluhalli, ostoskeskus ja muutama ravintola. Itäkeskukseen matkaa kertyy hieman päälle kilometrin verran. Myös Metropolian uusi ammattikoulu valmistuu kohteen läheisyyteen.

 

Talon asukkaat ovat asuneet kodeissaan rakentamisen ajan. Taloyhtiö tilasi toimestamme myös piharemontin, autopaikkojen lisäyksen ja pyörävarastojen rakentamisen. Saneerauksen yhteydessä uusimme myös taloyhtiön edessä olevan parkkialueen.

Olemme uudistaneet rakentamisen ja remontoinnin vanhoja toimintatapoja sekä tuoneet suunnitteluun ja toteuttamiseen lisää tehokkuutta sarjatuotantoon soveltuvilla ratkaisuilla. Olemme hyödyntäneet rakentamisessa omaa moduulituotantoamme, joka poistaa sääolosuhteista koituvia riskitekijöitä rakennustyömaalla. Omalla tehtaalla esivalmistetut komponentit nopeuttavat rakentamista ja varmistavat sen laadun.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.