Search
Close this search box.

As. Oy Helsingin Darwin

Lehto rakensi Helsinkiin uuden sukupolven kerrostalon. Kerrostalo sijaitsee Myllypurossa, josta on kävelymatkan päässä Myllypuron metroasema ja palvelut. Asukkaat ovat päässet nauttimaan käytännöllisistä pohjaratkaisuista sekä ekologisesta ja kustannustehokkaasta maalämmöstä. As. Oy Helsingin Darwin valmistui kesäkuussa 2021.

 

Kohteen tiedot

Tuulimyllyntie 3 A
Osoite

Helsinki
Kaupunki

2021
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

As. Oy Helsingin Darwinissa on asuntoja yhteensä 77 kpl ja ne sijaitsevat kerroksissa 1–6. Saunat ja IVKH sijaitsevat ullakolla. Kohteessa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Autopaikkoja on yhteensä 44kpl, 25 pihalla, 8 talleissa ja 10+1 paikkaa vuokrataan naapurikiinteistöltä, joista yksi on yhteiskäyttöautoa varten.

As. Oy Darwinin piha- ja oleskelualue sijaitsevat maan tasolla, sinne on sijoitettu leikkialueet. Pysäköinti, ajotie sekä nurmialueet ja istutukset toteutetaan asemapiirroksen tai myöhemmin laadittavan pihasuunnitelman mukaisesti.

Kaunista ja toimivaa arkkitehtuuria

Pelkistetty julkisivu ja lasitetut parvekkeet ritiläyksityiskohtineen tekevät kokonaisuudesta harmonisen. Kokonaisuuden kruunaa ullakkokerroksen komea saunaosasto sekä kauniisti muotoiltu, kävelytiestä tukimuurilla erotettu piha-alue leikkipaikkoineen.

Darwinin avarissa 28–39 neliön yksiöissä löytyy sekä kompakteja, että alkovillisia asuntoja. 58,5–63-neliöisissä kaksioissa on avarat tilaratkaisut ja valoisat avokeittiöt. Kolmiokodit ovat kooltaan 59,5–68 m2 ja niistä löytyvät upeat saarekkeelliset keittiöt sekä osasta kauniit parvekkeet. Sisustuksen laadusta kertovat integroidut kodinkoneet, upeat keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut sekä modernit materiaalivaihtoehdot, jotka ovat katsottavissa sisustusesitteestä.

Ekologinen ja fiksu

Darwin on uuden ajan ekologinen asuintalo. Talon hiilijalanjälkeä kutistava maalämpö minimoi myös asuntokohtaisia asuinkustannuksia. Bussi pysähtyy lähes kotiovella ja metrolle sekä muiden palvelujen ääreen kävelee helposti.

Läheltä löytyy päiväkodit, koulut, bussi, metro, kaupat ja harrastukset – kaikki on helposti ulottuvillasi. Itäkeskuksen mahtava palveluvalikoimakin on fillarimatkan päässä, ja metrolla sinne ajaa vielä nopeammin.

Täydennysrakentamisen hyödyt

As. Oy Helsingin Dawrin on täydennysrakentamisen kohde. Taloyhtiön tonteilta saattaa löytyä hyödyntämätöntä rakennusoikeutta, jonka he voivat myydä eteenpäin. Täydennysrakentamisen avulla taloyhtiö voi rahoittaa tulevia remontteja.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.