Search
Close this search box.

As. Oy Oulun Valjastehdas

Lehto saneerasi Weljekset Åström Oy:n yli 120-vuotiaan tehdasrakennuksen. Tehdasrakennus sai arvoisensa uuden elämän, kun se saneerattiin asuinkäyttöön siten, että kohteen historiallinen julkisivu säilyi osana katukuvaa. As. Oy Oulun Valjastehdas valmistui 2021 joulukuussa.

Kohteen tiedot

Isokatu 1
Osoite

Oulu
Kaupunki

2021
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

LOFT-asumista keskustan ja Hupisaarten tuntumassa

Valjastehtaan kaikissa paitsi kahdessa suurimmissa asunnoissa on lisätilaa tuova oma parvi. Yksiöt ja kaksiot ovat erityisen tilavia ja sopivat erityisen hyvin omistusasujien kodeiksi.

Uniikkia ilmettä koteihin tuovat rakennuksen historiasta muistuttavat kookkaat ruutuikkunat, josta virtaa sisään paljon valoa. Monissa asunnoissa on parvekkeet, ja kadun puoleisten ikkunoiden ikkunapenkeiltä aukeavat puistonäkymät. Muutamissa asunnoissa on myös oma sauna – isoissa perheasunnoissa on kaikissa oma sauna sekä muutamissa suurissa yksiöissä. Valjastehtaan asukkaiden käytössä on lisäksi talosauna sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot. Korttelipihalla on pienimmille myös leikkipaikka.

Palvelut ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet kävelyetäisyydellä

Oulun Valjastehdas sijaitsee vastapäätä Åströmin puistoa, jonka takaa aukeavat kaikkien paikallisten rakastamat Hupisaarten puistoalueet. Kaikki palvelut ja vapaa-ajan riennot ovat Valjastehtaalla kävelyetäisyydellä. Noin 500 metrin päästä alkavat jo ydinkeskustan kävelykadut. Hupisaarten puiston lisäksi kävellen tai pyöräillen pääsee myös vaikkapa urheilutalolle tai uimahalliin.

Kohtuuhintaista kaupunkiasumista

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä konseptistamme, jonka avulla voimme tarjota laadukkaita kaupunkikoteja kohtuuhintaan sielläkin, missä asuntojen hinnat ovat liian usein karkaamassa asunnonostajien käsistä. Oulun Valjastehdas on paitsi uniikki, myös yhtiölainaton kohde, eivätkä asukkaat siis ole yhteisvastuullisia yhtiön veloista. Tontti on valinnainen vuokratontti, mikä tarkoittaa sitä, että asunnon ostaja voi halutessaan lunastaa oman tonttiosuutensa itselleen ja säästää näin asumiskustannuksissa.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.