Search
Close this search box.

As. Oy Espoon Keisari

Lehto rakensi Espooseen arkkitehtuuriltaan modernin kodikkaan rivitaloyhtiön. Rivitalot sijaitsevat Myllykylän pientaloalueella ja siellä asukkaat pääsevät nauttimaan hyvistä lähipalveluista, kauniista luontopoluista ja nopeista liikenneyhteyksistä. As. Oy Espoon Keisari valmistui huhtikuussa 2022.

 

Kohteen tiedot

Diakonissantie 18
Osoite

Espoo
Kaupunki

2022
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

As. Oy Espoon Keisarissa on 19 kappaletta 66-neliöistä kolmiota, joiden neliöt ovat tehokäytössä. Portaiden alla olevaa tilaa on käytetty fiksusti laajentamaan keittiötä. Asunnot ovat kaksi kerroksisia ja jokaisessa asunnossa on oma sauna. Yhtiön pihalla on myös rakennettu lapsille oma leikkipaikka.

 

Luonnonläheisyys

As. Oy Espoon Keisari on toimiva yhdistelmä suomalaista puutaloperinnettä sekä edelläkäyvää rivitaloarkkitehtuuria. Asuntojen suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa painottuu puu, luonnonläheisyys ja modernisuus. Asuntojen julkisivuihin on valittu puuverhoilu, hillityt eleganttiset sävyt ja modernit linjat. Asunnoissa on kookkaat sisäänvedetyt parvekkeet ylä- ja alakerrassa. Suuret ikkunat tuovat sisälle runsaasti luonnonvaloa.

Espoon rikkaan ja monipuolisen luonnon tutkimiseen As. Oy Espoon Keisari on myös mitä ihanteellisin tukikohta. Kahden kilometrin mittainen Glimsinjoen luontopolku odottaa 400 metrin päässä. Pellaksenmäen itäpuolella välkehtii Lippajärvi, koillisessa Pitkäjärvi, pohjoisessa Natura 2000 -kohde Matalajärvi ja luoteessa suuri ja kaunis Bodomjärvi.

Kaikki tarvittava lähellä

As. Oy Espoon Keisarissa eletään rauhallista kyläelämää suuren kaupungin sydämessä. Kauppa, päiväkoti ja koulu löytyvät kaikki viiden minuutin kävely- tai pyörämatkan säteeltä, lyhyen matkan päästä löytyvät myös Jorvin sairaalan työpaikat. Keisari sijaitsee myös hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kehä III:n ja Turunväylän ansioista asukkaiden arjen menot

Keisari

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.