Search
Close this search box.

As. Oy Oulun Kapiteeli

Lehto rakensi Oulun halutulle alueelle Karjasillalle kerrostalokohteen. Karjasilta valittiin Suomen parhaaksi asuinalueeksi vuonna 2009 ainutlaatuisen tunnelmansa ja kauniiden rintamamiestalokortteliensa ansiosta.

As. Oy Oulun Kapiteeli tarjoaa laadukasta asumista moderneissa puitteissa. 7-kerroksisen kohteen arkkitehtuuri on ilmeeltään raikasta, asunnot valoisia ja toimivia. Tyylikkäät materiaalit ja tasokas varustelu parantavat asumisen laatua ja arjen toimivuutta. Jokaisessa asunnossa on muun muassa keittiön integroidut kodinkoneet ja musta kivikomposiittiallas, laadukkaat kaapistot, säädettävä vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys, sekä tyylikäs seinämallinen wc-istuin. Autopaikan voi lunastaa säänsuojasta maan alta.

Kohteen tiedot

Isokatu 1
Osoite

Oulu
Kaupunki

2021
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

Rollock-älylukko

As. Oy Oulun Kapiteelin asukkaat pääsevät nauttimaan edistyksellisen Rollock älylukitusjärjestelmän mahdollisuuksista. Rollock Oy on suomalainen yritys, ja älylukko on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuote. Rollock toimii mobiilisovelluksella, tabletilla tai tietokoneella ja mahdollistaa avaimettoman kulkemisen sekä etäavaamisen. Avaimena toimii älypuhelimen mobiilisovellus tai NFC-tagi.

Toimivaa arkea laadukkaissa puitteissa, keskustan ja ulkoilualueiden lähellä

As. Oy Oulun Kapiteeli kohosi Kalevan vanhan painotalon tontille, Karjasillan liikekeskittymän kulmille. Matka keskustaan taittuu helposti kävellen, pyörällä, bussilla tai omalla autolla. As. Oy Oulun Kapiteelin lähipalvelut ovat myös kohdillaan. Puolen kilometrin säteeltä löytyy esimerkiksi 3 ruokakauppaa, päiväkoti ja koulu.

Hiirenojan varsi sekä Lintulammenpuiston ja Heinäpään urheilukeskuksen kuntoradat ja ladut tarjoavat asukkaille oivalliset puitteet kaupunkiluonnosta nauttimiselle oman kodin lähialueilla. Lintulammen ympäriltä löytyy myös pyöräteitä ja nuotiopaikka – ihanteellinen paikka rauhoittumiselle ja luonnossa virkistymiselle.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.