Search
Close this search box.

Kulomäen puukerrostaloalue

Lehto on rakentanut puurakenteisista pienkerrostaloista koostuvan pikkukylän Kulomäen rinnetontilla, noin kilometrin päässä Korson keskustasta. Alueelta löytyy neljätoista kaksikerroksista rakennusta, joissa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Alueelta löytyy myös yhteinen pihasauna.

Kohteen tiedot

Kulorastaantie 3
Osoite

Vantaa
Kaupunki

2020
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

Neljätoista tyylikästä rakennusta sinisen, punaisen ja keltaisen sävyistä, puurakenteista kaksikerroksista pienkerrostaloa hurmaavat viehättävällä ulkoasullaan ja pikku parvekkeillaan. Kulomäen alueen viihtyisät asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.

Kulomäen neljästätoista puukerrostaloista löytyy yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Yhteensä eri kokoisia asuntoja on 292. Tontin kulmassa lämpiää taloyhtiön yhteinen upea, viihtyisä pihasauna. Kerrostaloalue on jaettu kolmeen eri asunto-osakeyhtiöön – As. Oy Vantaan Onnenpuu, As. Oy Vantaan Kulorastaantie 3 sekä As. Oy Vantaan Maauunintie 19.

Puukerrostaloalue on hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien päässä. Läheltä löytyy urheilupuisto sekä koulu ja päiväkoti ja kauppa. Korson juna-asema vain 1,4 km päässä.

Play Video

Kulomäen yksiöt

Puukerrostalojen valoisat ja fiksusti suunnitellut yksiöt ovat pinta-alaltaan 26m2 kokoisia ja muodostuvat tehtaalla valmistetuista kylpyhuone-keittiö-kokonaisuudesta ja sen ympärille jäsentyvästä asuintilasta sekä ranskalaisesta tai miniparvekkeesta lasipariovilla. Yksiöissä on mukavan kokoinen eteinen, moderni avokeittiö ja tyylikäs kylpyhuone. Lattialämmitys ja integroidut kodinkoneet kruunaavat kokonaisuuden.

Kulomäen kaksiot

Kaksiot ovat kaikki kulma-asuntoja. Ne ovat kooltaan 41,5m2 ja niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota valoisuuteen, tehokkaaseen tilankäyttöön ja tyyliin. Eteisen vierestä löytyy kylpyhuone. Viihtyisään olohuoneeseen tulvii valoa kahdesta suunnasta: ikkunasta ja miniparvekkeelta. Huoneen takaseinustalla on moderni avokeittiö. Makuuhuoneen rauhallisen tunnelman kruunaa pariovellinen ranskalainen parveke.

Kulomäen kolmiot

Kolmiokodit ovat kooltaan 56m2 ja sijaitsevat taloryhmittymän pienimmässä asuinrakennuksessa. Kolmiokodissa on tilava erillinen keittiö, joka toimii samalla ruokailutilana. Keittiö jatkuu olohuoneeseen, johon tulvii valoa suuresta, lähes lattiatasoon ulottuvasta ikkunasta sekä kulmaparvekkeelta. Kolmiokodin kaksi makuuhuonetta sijaitsevat asunnon vastakkaisissa kulmissa. Kodeista löytyy myös iso eteinen sekä moderni kylpyhuone.

Rakennustapa Lehdon tehdastuotannolla

Kulomäen kohteen rakennustapa edustaa Lehdon pitkälle hiottua tehtaissa esivalmistettua rakentamista. Kaikki Kulomäen kohteissa olevat huoneistot on rakennettu Lehdon Oulaisten tehtaalla. Tehtaallamme pystymme valmistamaan ja viimeistelemään huoneistot sekä niistä löytyvät kylpyhuoneet ja keittiöt loppuun asti kuivissa tehdastiloissa, säältä suojassa. Oulaisista huoneistoelementit on kuljetettu suojattuna työmaalle, jossa on asennettu paikalleen perustuksen päälle.

Tehtaalla esivalmistettu rakentaminen vähentää työmaa-aikaista vaihetta, varmistaa kuivaketjun pysymisen ja parantaa laatua.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.