Search
Close this search box.

Helsingin Darwin

As. Oy Helsingin Darwin on valmistunut samalla tontilla sijaitsevan taloyhtiön myydessä rakennusoikeutta Lehdolle. Täydennysrakentamisen avulla saadaan varallisuutta ajankohtaiseen remonttiin ja alueelle muuttaa uusia asukkaita, jonka ansiosta myös lähiseudun palvelut kehittyvät ja koko alueen arvo nousee.

Uusi uuden sukupolven kerrostalo on kohonnut kävelymatkan päähän Myllypuron keskustasta. As. Oy Helsingin Darwinissa on loistavat pohjaratkaisut, ekologinen ja kustannustehokas maalämpö. Ullakkokerroksessa kaksi kattosaunaa näköalaterasseilla.

Kohteen tiedot

Tuulimyllyntie 3
Osoite

Helsinki
Kaupunki

2021
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

Noin 11 000 asukkaan Myllypuro sijaitsee kallioisessa metsämaisemassa kolme-neljä kilometriä Viikin kampukselta itään ja kaksi kilometriä Itäkeskuksesta luoteeseen päin. Kulkuyhteydet ovat Helsingin Darwinista erinomaiset, olitpa sitten suuntaamassa lähelle tai kauemmas. Bussi pysähtyy 50 metrin päässä Darwinin alaovelta, ja metrolle 750 metrin päähän kävelee muutamassa minuutissa.

As. Oy Helsingin Darwin pitää sisällään 77 asuntoa, jotka ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kohde on 6-kerroksinen kaksiportainen hissillä varustettu asuinkerrostalo.

Moderni kerrostalokohde

Darwin on arkkitehtuuriltaan moderni kohde. Julkisivun pelkistetty, saumaton rappaus on ilmeeltään seesteinen. Lasitetut parvekkeet ritiläyksityiskohtineen tuovat vaihtelua. Kokonaisuuden kruunaa ullakkokerroksen saunaosasto sekä kävelytiestä tukimuurilla erotettu piha-alue leikkipaikkoineen.

Darwinin avarissa 28-39 neliön yksiöissä löytyy sekä kompakteja, että alkovillisia asuntoja. 58,5-63 -neliöisissä kaksioissa on avarat tilaratkaisut ja avokeittiöt. Kolmiokodit ovat kooltaan 59,5-68 m2 ja niistä löytyvät upeat saarekkeelliset keittiöt sekä osasta valoisat parvekkeet.

Sisustuksen laadusta kertovat integroidut kodinkoneet, laadukkaat keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut sekä materiaalivaihtoehdot.

Lehdon esivalmistettu rakentamistapa

Helsingin Darwinin rakennusaikana hyödynsimme Lehdon omaa tehdastuotantoa. Valmistamme Oulaisissa omalla tehtaallamme esivalmistettuja keittiö- ja pesuhuonemoduuleja. Niitä käytetään pääosin kerrostalo- ja hoivarakentamisessa. Moduulit valmistetaan tarkassa laaduntarkkailussa, joka takaa paitsi tasaisen laadun myös ns. perinteistä rakentamista huomattavasti paremman kosteudenhallinnan.

Moduulien avulla myös työmaavaihe on selkeämpi aikatauluttaa, mikä nopeuttaa rakennuskohteiden valmistumista ja mahdollistaa merkittäviä kustannussäästöjä. Tehtaalla valmistetut, valmiit moduulit lasketaan katon kautta sisätiloihin.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.