Search
Close this search box.

Vantaa, lisäkerrosrakentamista ja putkiremonttia

Vantaan Kukkakedossa sijaitsee ensimmäinen kohteemme, johon olemme toteuttaneet kokonaispakettina lisäkerrosrakentamista ja putkiremontin. Keskeisellä paikalla sijaitsevaan kohteeseen on syntynyt seitsemäs kerros, joka pitää sisällään 12 kappaletta uniikkeja ja tyylikkäitä kattohuoneistoja. Uudet asunnot luovutetaan vuoden 2018 syys-lokakuun aikana.

Kohteen tiedot

Ratatie 4
Osoite

Vantaa
Kaupunki

2018
Rakennusvuosi

Putkiremontin aikana uusitaan tai kunnostetaan kiinteistön viemäri- ja vesiputkistoja. Putkiremontti onkin usein taloyhtiön suurin korjaushanke, jossa kustannukset voivat helposti karata käsistä, tai valmistumisaika siirtyä. Ullakko-, täydennys- ja lisärakentamisen myötä taloyhtiöillä on mahdollisuus rahoittaa kiinteistön muiden tilojen korjaamista ja parantaa yhtiön varallisuutta.

Iäkkäämmissä kerrostaloissa korkea ullakkotila mahdollistaa ullakkoasuntojen rakentamisen. Täysin uusilla kerroksilla taloyhtiöön saadaan useita uusia asuntoja.

Lisäkerrosrakentaminen tuo vanhempiinkin kiinteistöihin uudenlaista ilmettä. Se onkin nostanut päätään viime vuosina. Suosiomme perustana on asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin erinomaisesti vastaava toimintamallimme, jossa toimimme kustannustehokkaasti ja kokonaisvastuullisesti. Pystymmekin tarjoamaan kokonaispaketin, joka sisältää sekä putkiremontin että lisäkerrosrakentamisen.

Vantaan Kukkakedon kauniissa korttelissa sijaitsee Vehkapolun kohteemme, johon olemme toteuttaneet putkiremontin ja lisäkerrosrakentamista kokonaispakettina. Sijainniltaan oivalliseen kohteeseen on syntynyt seitsemäs kerros, joka pitää sisällään 12 kappaletta uniikkeja ja tyylikkäitä kattohuoneistoja. Kattohuoneistot ovat kooltaan 53,5–63,5 m2.

Palveluita ja kauniita maisemia

As Oy Vehkapolun kerrostalot on rakennettu vuosina 1972 ja 1973. Kortteli muodostuu useasta saman ikäisestä rakennuksesta. Vehkapolun välittömässä läheisyydessä, tien toisella puolella on myös lukuisia palveluita: terveyskeskus, kauppakeskus Dixi, paljon ravintoloita ja muita oheisliikkeitä. Ainutlaatuinen Vehkapolun kohde on ensimmäinen pakettihankkeemme, jossa olemme putkiremontin lisäksi rakentaneet samaan taloyhtiöön lisäkerroksen.

Lisäkerrosten kattohuoneistot sisältävät koko huoneiston levyisen, kauniin kattoterassin hyvillä näkymillä. Kattoterassi myös jakaa huoneiston tilaa eteenpäin ja tuo lisää tilan tuntua. Uudet asunnot luovutetaan vuoden 2018 syys-lokakuun vaihteessa.

 

Olemme uudistaneet remontoinnin ja rakentamisen toimintatapoja sekä tuoneet suunnittelu- ja toteuttamisvaiheeseen lisää tehokkuutta sarjatuotantoon soveltuvilla ratkaisuilla. Olemme hyödyntäneet rakentamisessa omaa moduulituotantoamme, joka poistaa sääolosuhteista koituvia riskitekijöitä rakennustyömaalla. Omalla tehtaalla esivalmistetut komponentit nopeuttavat remontin läpimenoa ja varmistavat rakentamisen laadun.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.