Search
Close this search box.

Helsinki – Pihlajamäki, putkiremontti 64 asuntoon

Olemme toteuttaneet Helsingin Pihlajamäessä, Viikin yliopiston läheisyydessä sijaitsevaan kerrostaloon putkiremontin TST-putkiremonttina. Vuonna 1964 rakennettu taloyhtiö koostuu 64 asunnosta.

Kohteen tiedot

Vuolukiventie 8–10
Osoite

Helsinki
Kaupunki

2018
Rakennusvuosi

Putkiremontin aikana uusitaan tai kunnostetaan kiinteistön viemäri- ja vesiputkistoja. Putkiremontti onkin usein taloyhtiön suurin korjaushanke, jossa kustannukset voivat helposti karata käsistä, tai valmistumisaika siirtyä.

Olemme toteuttaneet Helsingin Pihlajamäessä, Viikin yliopiston läheisyydessä sijaitsevaan kohteeseen putkiremontin TST-putkiremonttina. TST-putkiremontti tarkoittaa talousohjatusti suunniteltua ja toteutettua linjasaneerausta. Se sopii taloyhtiöille, jotka arvostavat putkiremontin helppoutta, selkeyttä ja kokonaiskustannuksiltaan edullista projektia – laadusta tinkimättä.

Toimimme neljän ajatuksen periaatteella: yhdellä sopimuksella, kiinteään hintaan, sovitulla laadulla ja sovitulla muuttopäivällä. Toteutamme putkiremontit kokonaisvastuu-urakkana, jolloin vastaamme suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimintamallimme sopii erinomaisesti 1950-luvulta alkaen rakennettuihin taloyhtiöihin.

Perinteinen putkiremontti kerrostaloihin

As Oy Vuolukiventie 8–10:n linjasaneeraus edusti kohteena varsin tyypillistä putkiremonttikohdetta, eikä eteen tullut mitään yllättävää. Kahdesta kerrostalosta koostuva kohde on rakennettu vuonna 1964 ja se alkoikin olla jo tyypillisessä putkiremontti-iässä. Kahdesta rapusta koostuva taloyhtiö muodostuu 64 asuinhuoneistosta.

Linjasaneeraus aloitettiin asuntojen osalta kesäkuussa 2017, ja ne valmistuivat saman vuoden marraskuussa. Koko kohde viimeistelyineen luovutettiin helmikuussa 2018. Talojen sähkönousut ja viemärit uusittiin. Tämän lisäksi vedet ja sähköt vedettiin porraskäytävään.

 

Mikäli nousut tehtäisiin suoraan kylpyhuoneisiin, nostaisi se tyypillisesti kustannuksia ja pidentäisi remontin kestoa. Rakennusten sadevesiviemärit uusittiin vanhaan hormiin. Lisätöinä tehtiin 18 kappaletta keittiöitä, kolme kappaletta kylpyhuonelaajennuksia ja kolme kappaletta huoneistoremontteja.

Perinpohjainen suunnittelu ja kohteen toteutuksen huolellinen seuraaminen ovat suurimpia vahvuuksiamme. Kun projektit toteutuvat ajallaan, ei remontista aiheudu asukkaillekaan enempää häiriötä kuin tarve vaatii.

Olemme toteuttaneet myös lähistölle Vuolukiventie 2–4:n putkiremontin. Tutustu myös siihen!

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.