DSV:n logistiikkakeskus

Olemme rakentaneet Vantaan Hakkilaan Haxlog Silver Real Estate Oy:lle DSV:n suuren logistiikkakeskuksen. Nollavirheluovutuksena toteutettu logistiikkakeskus on kooltaan 63 000 m² ja se sisältää varasto- ja terminaalitilan lisäksi DSV:n Suomen pääkonttorin.

Kohteen tiedot

Trukkikuja 3
Osoite

Vantaa
Kaupunki

2018
Rakennusvuosi

Haxlog Silver Real Estate Oy
Tilaaja

Lehto Tilat Oy
Toteuttaja

Noin 63 000 m²
Pinta-ala

Olemme rakentaneet Vantaan Hakkilaan Haxlog Silver Real Estate Oy:lle DSV:n suuren logistiikkakeskuksen. Kooltaan logistiikkakeskus on noin 63 000 m², sisältäen varasto- ja terminaalitilan lisäksi DSV:n Suomen pääkonttorin.

Hanke toteutettiin kokonaisvastuu-urakkana, missä olemme vastanneet sekä suunnittelusta että rakentamisesta. Rakennustöitä edelsivät mittavat louhinta- ja maansiirtotyöt.

 

Suuri logistiikkakeskus tehokkaasti

Logistiikkakeskuksen tilat suunniteltiin asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Noin 50 000  m² kokoiseen varastorakennukseen ja noin 10 000 m² kokoiseen terminaalirakennukseen liitettiin myös toimisto-osat. Varastorakennuksessa on kattosprinklaus. Pääkonttori on kooltaan noin 3000 m², jonka pintamateriaalit on tehty yhtenäisiksi muiden DSV:n maakonttoreiden kanssa. Kohteeseen tehtiin myös suuret rekkapihat tiheän liikenteen tarpeisiin.

Myös tässä logistiikkakeskuksessa on hyödynnetty Humppilan tehtaallamme valmistettuja kattoelementtejä. Omien kattoelementtien mitoittaminen runkoon on helppoa ja tehokasta, minkä ansiosta runkojärjestelmä ja sprinklerit saatiin optimoitua tehokkaasti.

Kattoelementtien hyödyntämisen johdosta kattorakenne saatiin nopeasti umpeen, mikä tarjosi tehokkuuden lisäksi sääsuojaa muulle työskentelylle. Suurella työmaalla työskentelikin päivittäin päälle 100 motivoitunutta rakennusalan ammattilaista. Kohteen rakennusaika oli noin 13 kuukautta.

 

Nollavirheluovutus

Logistiikkakeskuksen suunnittelussa on huomioitu tiheän rekka- ja trukkiliikenteen lisäksi asiakkaan toiveet mm. tilaratkaisuista ja hyllyväleistä. Suurissa kohteissa ennakkosuunnittelun merkitys on valtava, minkä myötä aikataulutukseen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Tämä on yksi vahvuuksistamme toimitila- ja logistiikakeskusten rakentajana. Toimintamallimme edut ovat parhaimmillaan suurissa rakennushankkeissa, joissa aikataulun ja budjetin pitävyys sekä rakentamisen korkea laatu nousevat erityisen tärkeään rooliin.

Logistiikkakeskus luovutettiin tyytyväiselle operoijalle nollavirheluovutuksena marraskuussa 2018. Varastorakennuksen ja terminaalirakennuksen julkisivu on pääosin verhoiltu pelti-villa-pelti -elementeillä. Varaston julkisivussa on myös lasilankkuseinää, joka on tehty kaupunkikuva huomioiden. Moottoritien puoleiselle julkisivulle on luotu rytmitystä pystyikkunoiden avulla. Piha-alueille tehtiin myös paljon viheristutuksia.

DSV:n logistiikkakeskus sijaitsee Grundfosin vieressä, joka on myös tekemämme kohde. Voit tutustua Grundfosiin täältä.

Tutustu myös näihin

Toimitilat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti – valmista ennätysajassa!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti Suomessa ja on aloittanut liiketoiminnan kehittämisen Ruotsissa. Yrityksellä on Suomessa 14 toimipistettä ja toimisto Tukholmassa. Pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.