Toimitilat

Piimega Oy

Rakensimme oululaiselle ohjelmistotalo Piimega Oy:lle uudet toimistotilat Pohjois-Pohjanmaalle Kempeleeseen. Toimiston suunnittelussa erityisenä toiveena asiakkaalla oli hyvä ääneneristys. Asiakas on ollut tyytyväinen yrityksen uusiin toimitiloihin.

Lehto sai yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltua toimivan kokonaisuuden Piimegan toimistotiloiksi. Alkuperäisen suunnitelman pohjalta asiakas teki muutosehdotuksia, jotka huomioitiin lopullisessa rakennuksessa. Lopulta pääsimme sellaiseen tulokseen, johon asiakas oli tyytyväinen.

Tutustu Kirittäjä-palveluun!

Tärkeänä kriteerinä äänenvaimennus

Piimegan toimistotilojen suunnittelussa oli erityisen tärkeää modernit toimistotilat, jossa valaistukseen, ilmanvaihtoon ja rakennuksen jäähdytykseen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Äänenvaimennus oli yksi tärkein kriteeri Piimegalle. Ulkopuolelta kuuluvat äänet eivät saa häiritä työntekoa, joten äänieristetyt työtilat olivat yksi toive. Piimegan konttori sijaitsee Oulun lentokentän läheisyydessä ja on siten lentoaluetta. Tämänkin takia kiinnitimme erityistä huomiota desibeleihin.

”Meille on tärkeää, että meillä on toimitilat, joissa henkilöstö viihtyy. Listasimme Lehdon kanssa meille tärkeät asiat, ja niitä oli hyvä akustiikka ja äänieristys, valaistusasiat, hyvä ilmanvaihto ja jäähdytys ja sisätilojen muokattavuus. Lopputulos on oikein hieno ja me ollaan tyytyväisiä”, kertoo Piimegan toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas.

Nopea rakentamisaika

Kempeleessä sijaitseva tuore kaksikerroksinen Piimegan konttori valmistui 10 kuukaudessa. Säiden puolesta onnistunut kesä ja hyvä suunnittelu pitivät projektin aikataulussa. Toimivat tilaratkaisut ja viihtyisä työympäristö luovat erinomaisen pohjan tehokkaalle työskentelylle ja työssä viihtymiselle!

Kohteen tiedot

  • Kempele
    Osoite
  • 2018
    Rakennusvuosi
  • 2 140
    Pinta-ala
Jaa tämä sivu