Search
Close this search box.

PiiMega Oy

Rakensimme oululaiselle ohjelmistotalo PiiMega Oy:lle uudet toimistotilat Pohjois-Pohjanmaalle Kempeleeseen. Toimiston suunnittelussa erityisenä toiveena asiakkaalla oli hyvä ääneneristys. Asiakas on ollut tyytyväinen yrityksen uusiin toimitiloihin.

Kohteen tiedot

Vihikari 6A
Osoite

Kempele
Kaupunki

2018
Rakennusvuosi

PiiMega Oy
Tilaaja

Lehto Tilat Oy
Toteuttaja

2 140 m2
Pinta-ala

Lehto sai yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltua toimivan kokonaisuuden Piimegan toimistotiloiksi. Alkuperäisen suunnitelman pohjalta asiakas teki muutosehdotuksia, jotka huomioitiin lopullisessa rakennuksessa. Lopulta pääsimme sellaiseen tulokseen, johon asiakas oli tyytyväinen.

 

Tärkeänä kriteerinä äänenvaimennus

Piimegan toimistotilojen suunnittelussa oli erityisen tärkeää modernit toimistotilat, jossa valaistukseen, ilmanvaihtoon ja rakennuksen jäähdytykseen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Äänenvaimennus oli yksi tärkein kriteeri Piimegalle. Ulkopuolelta kuuluvat äänet eivät saa häiritä työntekoa, joten äänieristetyt työtilat olivat yksi toive. Piimegan konttori sijaitsee Oulun lentokentän läheisyydessä ja on siten lentoaluetta. Tämänkin takia kiinnitimme erityistä huomiota desibeleihin.

”Meille on tärkeää, että meillä on toimitilat, joissa henkilöstö viihtyy. Listasimme Lehdon kanssa meille tärkeät asiat, ja niitä oli hyvä akustiikka ja äänieristys, valaistusasiat, hyvä ilmanvaihto ja jäähdytys ja sisätilojen muokattavuus. Lopputulos on oikein hieno ja me ollaan tyytyväisiä”, kertoo PiiMegan toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas.

 

Nopea rakentamisaika

Kempeleessä sijaitseva tuore kaksikerroksinen Piimegan konttori valmistui 10 kuukaudessa. Säiden puolesta onnistunut kesä ja hyvä suunnittelu pitivät projektin aikataulussa. Toimivat tilaratkaisut ja viihtyisä työympäristö luovat erinomaisen pohjan tehokkaalle työskentelylle ja työssä viihtymiselle!

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.