Search
Close this search box.

Prismakeskus, Nokia

Nokian kaupungin ensimmäinen ja Pirkanmaan Osuuskaupan seitsemäs Prismakeskus on rakennettu vuonna 2017. Talousohjatulla toimintamallillamme rakennetun Prismakeskuksen koko on 11 350 neliömetriä. Kohteen rakennusaika oli vajaat 11 kk. Nokialle pitkään odotetun Prismakeskuksen tuomat monipuoliset palvelut ovat paranteet keskusta-alueen tarjontaa merkittävästi.

Kohteen tiedot

Yrittäjänkatu 10, Nokia
Osoite

Nokia
Kaupunki

2017
Rakennusvuosi

Kiinteistö Oy Cityprisma
Tilaaja

Lehto Tilat Oy
Toteuttaja

11 350 m2
Pinta-ala

Tarjoamme yksityiselle ja julkiselle sektorille laadukkaita ja edullisia toimitiloja.  Talousohjatun rakentamistapamme ja vastuullisen toimintamallimme ansiosta asiakas voi olla varma suurenkin kokonaisuuden onnistumisesta ja projektin hallinnasta. Onnistunut toimitila on käytännöllinen ja viihtyisä niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.

Olemme vuosien saatossa rakentaneet jo satoja liikerakennuksia talousohjatulla rakentamistavalla: yksi sopimus, kiinteä hinta ja sovittu muuttopäivä. Talousohjatussa rakentamisessa hallitsemme vahvalla rutiinilla koko prosessin suunnittelusta loppusiivoukseen saakka. Toimintamallimme edut ovat parhaimmillaan suurissa rakennushankkeissa, joissa aikataulun ja budjetin pitävyys sekä rakentamisen korkea laatu nousevat erityisen tärkeään rooliin.

Nokialle olemme rakentaneet kaupungin ensimmäisen ja Pirkanmaan Osuuskaupan seitsemännen Prismakeskuksen vuonna 2017. Kohde toteutettiin Lehdon talousohjatulla rakentamistavalla. Prismakeskus sijaitsee Nokian keskustassa Yrittäjänkadun ja Nokian valtatien vierellä.

Hartaasti odotettu prismakeskus

Prismakeskuksen monipuoliset palvelut ovat parantaneet merkittävästi keskusta-alueen tarjontaa. Liikekeskus oli alueen asukkaiden pitkään odottama. Prisman ja Osuusravintola Oksan lisäksi keskuksessa on monipuolinen tarjonta muita oheisliikkeitä: parturi-kampaamo, Alko, GSM-line, Härki Apteekki, Life, LähiTapiola, Posti, S-pankki, Musti & Mirri, Nokian kaupungin perhekioski, Silmäasema ja Timanttiset. Prismakeskus on helposti saavutettavissa sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla. Myös kevyen liikenteen yhteydet ovat hyvät.

Prismakeskus on rakennettu yhteen kerrokseen ja sen koko on 11 350 m2. Kohteen rakennustyöt kestivät vajaan vuoden. Pääsuunnittelijana toimi pitkän linjan arkkitehti Mikko Juntura.

Prismakeskus rakennettiin vanhan 1960-luvun puolivälissä käytöstä poistetun Häpesuon kaatopaikan tilalle.  Maa-ainesta vaihdettiin tontilta kaupungin toimesta jopa 15 metrin syvyydestä. Kaivuutöiden lopuksi tonttialue täytettiin uudella kantavalla maa-aineksella, jonka jälkeen rakennustyöt voitiin aloittaa.

Tehokkaan hankeajan on mahdollistanut Lehdon talousohjattu rakentamistapa. Oma moduulituotantomme tuo rakentamiseen varmuutta ja nopeutta. Rakennuksen yläpohja on toteutettu oman tuotantomme puurakenteisilla suurkattoelementeillä. Rakennuksen runko on toteutettu betonipilareilla ja liimapuupalkeilla. Ulkoseinät ovat rakennettu pelti-eriste-pelti -elementeistä.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.