Search
Close this search box.

Puuilo-ketju

Puuilo ja Lehto ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan ja avanneet yhdessä seitsemän tavarataloa ympäri Suomen 2014 – 2020. Yhdessä ketjun tarpeeseen räätälöity myymäläkonsepti helpottaa Puuilon kasvamista valtakunnallisesti, sillä uudet hankkeet käynnistyvät tehokkaasti.

Kohteen tiedot

Jyväskylä, Joensuu, Järvenpää, Lahti, Kokkola ja Oulu
Kaupunki

2014-2020
Rakennusvuosi

Lehto on rakentanut Puuilolle jo seitsemän liiketilaa ympäri Suomen: Jyväskylään, Joensuuhun, Järvenpäähän, Lahteen, Kokkolaan ja kaksi tavarataloa Ouluun, joista uusin on valmistunut syksyllä 2020.

Tyypillisesti Lehto on etsinyt hankkeelle sopivan sijoittajan eli hankekehittänyt projektin ja rakentanut toimitilat, joihin Puuilo on tullut loppukäyttäjäksi ja vuokralaiseksi.

Lehto tuntee Puuilon liiketilojen tarpeet

Vuosien varrella tehty kehitystyö näkyy uusien hankkeiden tehokkuudessa: Lehto tuntee Puuilon tarpeet ja uuden tavaratalon rakentaminen saadaan käyntiin nopeasti, kun yhteinen konsepti on tuttu. Näin projektinaikainen määrittely vähenee ja käytännössä liiketilan suunnitteluvaihe lyhenee, mikä vaikuttaa myös toimitilahankkeen kustannuksiin ja vuokrahinnan tasoon.

Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarelan mukaan yhteiset projektit ovat olleet kohde toisensa jälkeen ajallisesti tehokkaampia hankkeita ja koko ajan vaivattomampia loppukäyttäjän näkökulmasta.

”Puuilo ja Lehto ovat oppineet tuntemaan toisensa ja keskustelu on helppoa. Toistaminen tuo hyötyä ja tukee uusia projekteja. Lehdolla on kyky löytää ketjullemme hyvät kauppapaikat ja lisäksi heillä on hyvät alan asiantuntijat, projektipäälliköt huolehtimassa liiketilojen rakentamisesta. He ymmärtävät tarpeitamme, heihin voi luottaa ja asiantuntijat puolestaan voivat antaa meille hyviä ehdotuksia tilojen ratkaisuihin liittyen”, Juha Saarela kertoo.

Play Video

”Yksikään hanke ei ole viivästynyt”

”Lisäksi tärkeää on se, että hankkeemme ovat aina kulkeneet sovitussa aikataulussa. Yksikään hanke ei ole viivästynyt. Liiketila ei tuota ennen kuin ovet avautuvat ja on äärimmäisen tärkeää, että avajaiset saadaan pidettyä sovitusti”, Juha Saarela kertoo.

Lehdon vahvuuksina Juha Saarela näkee nimenomaan Puuilolle räätälöidyn konseptin sekä rakennusliikkeen tietämyksen siitä, millainen Puuilon liiketilan pitää olla. Myös vaivaton ja tehokas yhteistyö on Puuilolle tärkeää uusissa hankkeissa.

Tietoa Puuilosta

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tarjoustavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on tällä hetkellä lähes 30 myymälää ympäri Suomen sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima sisältää rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat. Puuilo palvelee erityisesti tee-se-itse asiakkaita sekä yrityksiä. Yhtiö tunnetaan aina edullisista hinnoistaan sekä laajasta tuotevalikoimastaan.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.