Search
Close this search box.

Tokmanni-ketju

Tokmannilla ja Lehdolla on jo kymmenen kohteen yhteinen kokemus liiketilojen rakentamisesta vuosina 2013-2019. Vuosien varrella olemme rakentaneet yhteistyössä toimivia, kestäviä ja energiatehokkaita kauppapaikkoja. Yhtiöitä yhdistää kiinnostus kustannustehokkuuteen, joka kääntyy aina asiakkaan eduksi.

Kohteen tiedot

Virrat, Espoo, Kemi, Vihti, Mikkeli, Kalajoki, Pietarsaari, Nurmijärvi
Kaupunki

2013-2019
Rakennusvuosi

Lehto on rakentanut Tokmannille liiketilat muun muassa näille paikkakunnille: Virrat, Espoon Laajalahti, Kemi, Vihti, Mikkeli, Kalajoki, Pietarsaari (rakenteilla 2020), Nurmijärvi (käynnistymässä).

Tokmannille kauppapaikan käyttöönotossa tärkeässä roolissa on: sijainti, sijainti ja sijainti. Asiakkaat tekevät ostoksia myös verkossa ja kivijalkakauppa on monelle asiakkaalle niiden noutopaikka. Luonnollisesti toimitilan pitää mahdollistaa tilat riittävän kilpailukykyiselle tuotevalikoimalle ja erityisesti viime vuosina ovat korostuneet myös energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys.

 

Tiivis kumppanuus, tehokas prosessi

Tokmannin ja Lehdon yhteistyö ketjun kasvattamisessa on tiivistä kumppanuutta. Liikepaikkaprosessia viedään aktiivisesti yhdessä eteenpäin ensimmäisistä palavereista alkaen ja kullekin vaiheelle on nimetty vastuuhenkilöt. Lehto tekee suunnittelua pitkälti oman, kokeneen henkilöstön voimalla. Näin pitkäaikaisten asiakkaiden projekteista kertynyt kokemus jää Lehtoon hyödyntämään saman asiakkaan seuraavia projekteja ja myös Lehtoa siinä mielessä, että toiminta tehostuu.

”Kauppapaikkahankkeissa olemme oppineet toisiltamme. Kun yhteisiä kauppapaikkaprojekteja on jo pitkälti toistakymmentä, niin koko prosessi tehostuu. Samoilla rakennustapaohjeilla voidaan tehdä useita kohteita. Yhteistyö on vaivatonta ja tehokasta. Menneiden vuosien aikana olemme oppineet toisiltamme paljon ja saaneet aikaan asiakkaille hyvin toimivia, kestäviä ja erityisesti viime vuosina myös energiatehokkaita liikerakennuksia ja –tiloja”, kertoo Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen.

Yhteiset tavoitteet

Tokmannin mukaan Lehto on määrätietoinen kumppani, joka pyrkii hyvään kustannustehokkuuteen aivan kuten Tokmannikin. Tähän voidaan vaikuttaa sopimalla asioista tarkasti etukäteen, sitoutumalla yhteisiin sopimuksiin ja hyväksyttyihin rakennustapaohjeisiin. Näin rakentamisen aikainen ”säätäminen” vähenee ja kustannustehokkuus paranee. Tehokkaat videokokoukset toimivat hyvin, koska ihmiset tuntevat toisensa ja samalla säästyy aikaa ja rahaa.

 

Tietoa Tokmannista:

Tokmanni on Suomen suurin ja ainoa valtakunnallinen halpakauppa. Tokmannin tavoitteena on jatkaa asemansa vahvistamista Suomen suurimpana halpakauppana hyödyntämällä keskeisiä kilpailuetujaan: halpoja hintoja, houkuttelevaa ja laajaa tuotevalikoimaa sekä hyvää asiointikokemusta.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.