Search
Close this search box.

Usein kysyttyä

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Uralupauksesta.

Käy täyttämässä Uralupauksen hakulomake ja liitä siihen mukaan CV:si sekä hakemuskirjeesi. Jätä meille yhteystietosi liitteineen täällä.

Harjoitteluita voidaan tehdä joko työsuhteessa tai koulutussopimuksella. Kesätyöstä muodostuu aina työsuhde. Harjoitteluissa huomioidaan oppilaitoksesi määrittämät harjoittelutavoitteet ja -sisällöt, joiden saavuttamisesta sinulle nimetty Lehdon mentorisi vastaa.

Suurin osa hauista käynnistyy tyypillisesti tammikuussa, mutta uusia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja voi avautua pitkin kevättä. Aiempina vuosina viimeisimpiä harjoittelijoita on palkattu vielä toukokuussakin, kun uusia tarpeita ja projekteja on ilmennyt. Toivoa siis on, vaikka helmi-maaliskuussa työpaikkaa ei olisi vielä tiedossa.

Kyllä, työsuhteisessa harjoittelussa maksamme palkkaa ja tarjoamme myös muita henkilöstöetuja opiskelijoillemme, kuten liikunta- ja virikesetelit. Harjoittelun aikainen palkka mukailee alan liittojen palkkasuosituksia ja on aina vähintään käytettävän työehtosopimuksen mukainen. Palkka luonnollisesti nousee opintojesi edetessä ja kun olet valmis vaativampiin haasteisiin.

Myös koulutussopimus on mahdollinen. Koulutussopimuksessa ei muodostu työsuhdetta, eikä koulutussopimuksen ajalta makseta palkkaa. Lisätietoja koulutussopimuksesta saat omalta oppilaitokseltasi.

Kyllä, opintoihin liittyvistä päättötöistä maksetaan palkkaa tai palkkio. Päättötyö voidaan tehdä joko työsuhteessa, jolloin siitä maksetaan palkkaa sovitulta ajanjaksolta tai erityistapauksissa työsuhteen ulkopuolella, jolloin siitä maksetaan erillinen korvaus.

Tällä hetkellä päättötyöpaikkamme ovat varattu Uralupaus -ohjelmassa jo mukana oleville opiskelijoillemme. Jotta pystymme tarjoamaan laadukasta ohjausta kaikille päättötöiden tekijöillemme, ei meillä juuri nyt ole avoinna paikkoja pelkän päättötyön laatimista varten.

Meillä on lukuisia monimuoto-opiskelijoita tälläkin hetkellä töissä. Ota meihin yhteyttä Lehdon pääsivun kautta. Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme ja kohdista hakemuksesi sinua kiinnostavaan tehtävään – mikäli hakemasi kaltaista paikkaa ei juuri nyt ole avoinna, voit myös jättää meille avoimen hakemuksesi.

If you speak fluent English and are interested in structural engineering in Vantaa, you may contact us by filling your contact information here. Currently all the other trainee positions at Lehto require professional working proficiency in Finnish language.

Hakemuksesi on meillä tallessa, mutta jos haluat tehdä siihen muutoksia, esim. kohdistaa sen tarkemmin johonkin tiettyyn tehtävään tai uusille paikkakunnille, otathan yhteyttä rekrytointi@lehto.fi.

Kolmihenkinen rekrytiimimme vastaanottaa kaikki hakemukset ja välittää niitä talon sisällä eteenpäin haettavan tehtävän rekrytoiville esimiehille. Hakemusten käsittely on ehdottoman luottamuksellista. Lähestymme vain hakijan ilmoittamia suosittelijoita.

Täältä voit lukea lakisääteisen rekisteriselosteemme henkilötietojen käsittelystä.