Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Yhtiökokouksen ilmoittautumis- ja äänestysaikaa jatketaan

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
25.4.2022 klo 16.00

Lehto Group Oyj julkisti yhtiökokouskutsun 11.4.2022. Kutsussa esitetyn mukaisesti yhtiön osakasluetteloon merkityn osakkeenomistajan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen äänestämällä ennakkoon, tuli ilmoittautua yhtiökokoukseen ja äänestää ennakkoon viimeistään maanantaina 25.4.2022 klo 10.00, johon mennessä ilmoittautumisen ja äänten oli oltava perillä.

Määräaikaan mennessä on ilmennyt, että ilmoittautumisissa ja äänestyksissä on voinut olla teknisiä ongelmia. Yhtiö haluaa varmistaa, että kaikki osakkeenomistajat tosiasiassa saavat mahdollisuuden ilmoittautua ja äänestää ennakkoon ilman teknisiä ongelmia.

Lehto jatkaa yhtiökokoukseen ilmoittautumisen ja ennakkoon äänestämisen aikarajaa 26.4.2022 klo 16.00 saakka.  Osakkeenomistaja voi ilmoittautua ja käyttää äänioikeuttaan joko:

  1. Lehto Group Oyj:n internetsivujen kautta osoitteessa www.lehto.fi/yhtiokokous2022. Ilmoittautumiseen ja ennakkoäänestämiseen yksityishenkilöt kirjautuvat vahvan sähköisen tunnistautumisen kautta, jossa käytetään pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Oikeushenkilöt käyttävät sisäänkirjautumiseen osakkeenomistajan arvo-osuustilin numeroa sekä y-tunnusta tai muuta tunnistetta
  2. sähköpostitse lähettämällä Lehto Group Oyj:n internetsivuilta saatavan ennakkoäänestyslomakkeen sähköpostitse osoitteeseen yhtiokokous@euroclear.eu.

Ennakkoäänestyslomake ja ennakkoäänestyksen ohjeet ovat saatavilla Yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.lehto.fi/yhtiokokous2022. Lisätietoja on saatavissa myös puhelimitse numerosta 040 7714 228 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse osoitteesta yhtiokokous@lehto.fi.

Lisätietoja:

Veli-Pekka Paloranta
Talousjohtaja
Puh. 0400 944 074

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä