Search
Close this search box.

Lehto rakentaa salibandyhallin Eerikkilään

Lehto Group Oyj
Mediatiedote
10.12.2018 klo 7.45

Lehto Group rakentaa Eerikkilä Sport & Outdoor Resortiin uuden salibandyhallin. Areena valmistuu käyttöön kesäksi 2019. Uuteen halliin rakennetaan kaksi täysimittaista salibandykenttää, oheisharjoittelutilaa sekä pesu- ja pukuhuonetilat. Halli liitetään yhdyskäytävällä nykyiseen jalkapallohalliin. Kooltaan halli on noin 2700 kerrosalaneliömetriä.

”Meille oli tärkeää löytää toimija, joka rakentaa avaimet käteen -periaatteella. Lehto Group valikoitui rakentajaksi, koska yhtiöllä on konseptuaalista osaamista sekä vahvaa näyttöä aikaisemmista projekteista. Myös kustannustehokkuus näkyy kaikessa tekemisessä, mikä oli meille tärkeää”, kuvaa Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin toimitusjohtaja Petri Jakonen.

Suurkattoelementit Humppilan tehtaalta

Eerikkilän tuleva salibandyhalli rakennetaan Lehdon talousohjatun rakentamisen periaattein, mikä tarkoittaa muun muassa suunnittelun ja toteutuksen tiivistä kokonaisuutta. Lehdon omasta elementtituotannosta on suunniteltu mukaan muun muassa Humppilan tehtaalla valmistettavat suurkattoelementit. Lehto on rakentanut viime aikoina vastaavan tyyppisiä kohteita muun muassa Kempeleeseen ja Tuusulaan.

”On hienoa, että Lehto pääsee mukaan rakentamaan Eerikkilän konkreettista kasvua. Samalla olemme mukana tukemassa opiston entisestään syvenevää yhteistyötä Salibandyliiton kanssa – ja tietysti valmennustyötä nuorten ja aikuisten parissa. Eerikkilään rakentuva salibandyhalli on jälleen yksi todiste Lehdon talousohjatun Areena-konseptimme kilpailukyvystä ja soveltuvuudesta vaativaan käyttöön, toteaa Lehto Tilat Oy:n aluejohtaja Mikko Mensio.

Eerikkilä on muun muassa jalkapallon ja salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus, jossa leiritetään joukkueita junioreista aina maajoukkueisiin saakka. Jalkapallon ja salibandyn lisäksi paikka soveltuu myös monille muille lajeille kuten yleisurheilulle. Lisäksi opisto järjestää muun muassa koulutusta, yritystilaisuuksia, liikuntalomia sekä liikunta- ja luontoelämyksiä.

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni, joka rakentaa muun muassa asuntoja, toimitiloja ja hyvinvointitiloja. Lehdon talousohjattu toimintamalli tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 500 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihto oli 598 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Mikko Mensio, aluejohtaja, Lehto Tilat Oy, puh. 040 175 1430
Petri Jakonen, toimitusjohtaja, Eerikkilä Sport & Outdoor Resort, puh. 050 533 3600

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä