Search
Close this search box.

As. Oy Espoon Horisontti

As. Oy Espoon Horisontti sijoittuu Espoon merelliseen Saunalahteen. Horisontin asukkaat pääsevät nauttimaan laadukkaasta kaupunkiasumisesta luonnon rauhassa, mutta kuitenkin nopeiden liikenneyhteyksien varrella.

Kohteen tiedot

Tyyrpuuri 4
Osoite

Espoo
Kaupunki

2019
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

3 930
Pinta-ala

As. Oy Espoon Horisontin arkkitehtuuri on tyyliltään modernia ja sopii pohjoismaalaista selkeyttä arvostavaan makuun. Asuntoja 5-kerroksisessa Horisontissa on 61 kpl, ja monipuolinen asuntojakauma pitää sisällään niin yksiöitä, kaksioita kuin kolmioitakin. Tyylikkään kohteen asunnot sopivat niin yksinasuville, pariskunnille kuin pienille perheille.

As Oy Espoon Horisontti sijoittuu yhdessä toisen kohteemme, As Oy Espoon Tyyrpuurin, kanssa samaan kortteliin aivan Kummelivuoren kalliomäen kylkeen. Yhteisellä piha-alueella on säilytetty alueelle alkuperäistä luonnonmetsää. Asumisen palvelut ovat lähietäisyydellä: ulkoilumaastot, koulu, neuvola, päiväkodit ja ruokakauppa. Liikenneyhteydet muun muassa Espoonlahteen, Helsinkiin ja Kauklahteen ovat sujuvat. Bussipysäkit sijaitsevat vieressä.

 

Toimivia ja valoisia koteja

Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti pohjaratkaisujen toimivuuteen, valoisuuteen ja viihtyisyyteen. Kaikissa asunnoissa on linjakkaat, huippumodernit kylpyhuoneet ja keittiöt laadukkaine kodinkoneineen. Vesikiertoinen lattialämmitys huonetiloissa lisää asumismukavuutta, eikä erillisiä seinäpattereita tarvita.

Kaksioissa ja kolmioissa on lasitetut parvekkeet, ja niiden olo- ja päämakuuhuoneissa on lasiseinät lattiasta kattoon. Yksiöissä on korkein lasipariovin varustetut parvekkeet tai ranskalaiset parvekkeet. Porrashuoneisiin tulvii valoa lähes koko seinän kokoisista ikkunoista. Niin ikään hissien ovet ja hissien takaseinät ovat lasia.

Rakennusten katujulkisivut ovat valkoista rappausta sekä tummaa tiiltä, ja suojaisaa oleskelupihaa rajaavat julkisivut tiilenpunaiset.

Suojaisa korttelipiha kahden yhtiön yhteiskäytössä

As Oy Espoon Horisontin ja naapuriyhtiö As Oy Espoon Tyyrpuurin yhteinen piha-alue on vehreä ja viihtyisä. Mittava maastoporras pergoloineen ja istutuksineen yhdistää pihakannelle sijoittuvan oleskelupihan metsäiseen alapihaan. Yhtiöillä on myös yhteinen leikkialue.

Autopaikat sijoittuvat pihaan ja pihakannen alle yhteiseen autohalliin.

Horisontin suunnittelu ja rakentaminen ovat osa täysin uutta suomalaista kerrostalorakentamista. Lehto Asuntojen Nero-konseptissa tehdasmainen tuotanto on tuotu osaksi rakentamista, minkä ansiosta pystymme rakentamaan laadukkaita uudiskohteita erinomaisille sijainneille ilman, että kustannukset karkaavat käsistä.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.