Search
Close this search box.

As. Oy Espoon Tyyrpuuri

As. Oy Espoon Tyyrpuuri tarjoaa asukkailleen luonnon rauhaa ja laadukasta kaupunkiasumista Espoon merellisessä Saunalahdessa.  Arkkitehtuuriltaan kohde edustaa modernia ja pohjoismaisen vaaleaa tyyliä.

Kohteen tiedot

Tyyrpuuri 2
Osoite

Espoo
Kaupunki

2019
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

4100
Pinta-ala

As. Oy Espoon Tyyrpuurin monipuolinen asuntojakauma pitää sisällään niin yksiöitä (45 kpl), kaksioita (9) kuin kolmioitakin (18). Tyylikkään kohteen asunnot sopivat niin yksinasuville, pariskunnille kuin pienille perheille – heille, jotka arvostavat puhdaslinjaista arkkitehtuuria, modernisti varusteltuja koteja, luonnonläheistä ja rauhallista asuinympäristöä sekä erinomaisia liikenneyhteyksiä julkisilla liikennevälineillä ja omalla autolla.

As Oy Espoon Tyyrpuuri sijoittuu yhdessä toisen kohteemme, As Oy Espoon Horisontin, kanssa samaan kortteliin aivan Kummelivuoren kalliomäen kylkeen. Asumisen palvelut ovat lähietäisyydellä: ulkoilumaastot, koulu, neuvola, päiväkodit ja ruokakauppa. Liikenneyhteydet muun muassa Espoonlahteen, Helsinkiin ja Kauklahteen ovat sujuvat. Bussipysäkit sijaitsevat vieressä.

Ainutlaatuista suunnittelua

Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti pohjaratkaisujen toimivuuteen, valoisuuteen ja viihtyisyyteen. Kaikissa asunnoissa on linjakkaat, modernit kylpyhuoneet ja keittiöt laadukkaine kodinkoneineen. Vesikiertoinen lattialämmitys huonetiloissa lisää asumismukavuutta, eikä erillisiä seinäpattereita tarvita.

Yksiöissä on korkein lasipariovin varustetut parvekkeet tai ranskalaiset parvekkeet. Kaksioissa ja kolmioissa on lasitetut parvekkeet, ja niiden olo- ja päämakuuhuoneissa on lasiseinät lattiasta kattoon.

Rakennusten katujulkisivut ovat valkoista rappausta sekä tummaa tiiltä, ja suojaisaa oleskelupihaa rajaavat julkisivut tiilenpunaiset.

Maisemapiha, talosauna ja autohalli yhteiskäytössä

Tyyrpuurin vehreä ja viihtyisä piha-alue kivipuutarhoineen, nurmipeitteisine portaineen, vihervajoineen ja piknik-pöytineen kannustaa asukkaita viettämään aikaa yhdessä. Tilava saunaosasto ja kerhotila terasseineen tarjoavat nekin mahdollisuuden kokoontua yhteen naapureiden tai oman perheen kesken.

Autopaikat sijoittuvat pihaan ja pihakannen alle autohalliin.

Tyyrpuurin suunnittelu ja rakentaminen ovat osa täysin uutta suomalaista kerrostalorakentamista. Lehto Asuntojen Nero-konseptissa tehdasmainen tuotanto on tuotu osaksi rakentamista, minkä ansiosta pystymme rakentamaan laadukkaita uudiskohteita erinomaisille sijainneille ilman, että kustannukset karkaavat käsistä.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.