Search
Close this search box.

As. Oy Jyväskylän Koneistaja

Aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitseva As. Oy Koneistaja on kahdeksankerroksinen kohde, jonka valoisat ja hyvin varustellut yksiöt ja kaksiot ovat suosittuja niin omaan käyttöön hankittuina kuin sijoituskohteina.

Kohteen tiedot

Kaivokatu 3
Osoite

Jyväskylä
Kaupunki

2019
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

2151,5
Pinta-ala

As. Oy Jyväskylän Koneistaja on yksiöistä ja kaksioista koostuva 71 asunnon yhtiö.  Sijainti oppilaitosten sekä monipuolisten ulkoilu- ja liikuntapaikkojen läheisyydessä helpottaa arkea. Keskustan palvelut ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat nekin kävely- ja pyöräilyetäisyydellä, joten kohde sopii erinomaisesti autottomaan elämään.

Yksiöt ovat kooltaan 24,5–35,5m2 ja niistä suurimmissa on tilan tuntua lisäävä alkovi. Pienemmissä yksiöissä on pariovellinen ranskalainen parveke, isommissa puolestaan kulmaparveke, jolta näkymät avautuvat kahteen suuntaan. Asunnoissa on toimivat ja yksilölliset pohjaratkaisut ilman tarpeettomia hukkaneliöitä. Esimerkiksi isommissa yksiöissä alkovi jää omaan rauhaansa eteisen tuntumaan, erikseen yhdistetystä avokeittiö-oleskelutilasta.

Kaikki koneistajan kaksiot ovat parvekkeellisia kulmahuoneistoja, joihin tulvii valoa kahdesta eri suunnasta. Kaksioissa on runsaasti säilytystilaa makuuhuoneen kaapistossa.

Nero-konseptin mukaista kerrostalorakentamista

Lehto Asunnot on kehittänyt ainutlaatuisen Nero-konseptin, joka tuo modernit kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville. Myös As. Oy Koneistaja tarjoaa kohtuuhintaista asumista tyylikkäässä uudiskohteessa. Ratkaisumme lisäävät asumisen mukavuutta ja laatua nostamatta kuitenkaan asunnon hintaa. Koneistajassa olemme hyödyntäneet muun muassa hyväksi havaittuja parveke- ja rakenneratkaisujamme sekä korvanneet asuntokohtaiset saunat yhteiskäytössä olevilla talosaunoilla.

Koneistajan pikkukodit sopivat erinomaisesti niin yksin asuville tai pariskunnille, joko omaan käyttöön tai sijoitukseksi.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.