Search
Close this search box.

As. Oy Jyväskylän Sorvaaja

As. Oy Jyväskylän Sorvaaja on vapaarahoitteiseksi vuokrakohteeksi vuonna 2019 valmistunut nelikerroksinen vaaleasävyinen kerrostalo loistavalla sijainnilla. Sorvaajan kompaktit kodit ovat erityisesti opiskelijoiden suosiossa.

Kohteen tiedot

Kaivokatu 3 A
Osoite

Jyväskylä
Kaupunki

2019
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

3 458
Pinta-ala

As. Oy Jyväskylän Sorvaaja sijaitsee Savelan alueella monipuolisten palveluiden ja oppilaitosten läheisyydessä. Kävely- ja pyöräilymatkan päässä ovat niin ruokakaupat, liikuntapaikat sekä ravintoloita. Keskustaan matkaa on vain pari kilometriä. Ei ihme, että Sorvaajan asunnot ovat olleet kysyttyjä erityisesti opiskelijoiden keskuudessa.

 

 

Tehokasta tilankäyttöä

Kohteessa on yhteensä 112 asuntoa – asunnoista 104 on yksiöitä ja kahdeksan kaksioita. Pohjaratkaisuiltaan asunnot ovat tehokkaita ja tuntuvat näin ollen neliöitään suuremmilta. Tilantuntua lisäävät myös valoisuus ja vaalea sävymaailma.

Huoneistoissa on laminaattilattiat ja vaaleat seinäpinnat. Keittiön kodinkoneet ovat integroituja ja tuovat asuntoihin viimeistellyn modernin ilmeen. Jokaisessa asunnossa on ranskalainen tai lasitettu parveke.

Patentoitu Nero-konsepti

Lehto Asunnot on kehittänyt kerrostalorakentamiseen ainutlaatuisen Nero-konseptin. Konseptin mukaisesti rakennettaessa esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuonemoduulit valmistetaan Lehdon omilla tehtailla, mikä takaa tasaisen laadun ja nopeuttaa työmaavaihetta merkittävästi. Ratkaisumme lisäävät asumisen mukavuutta ja laatua, mutta pitävät rakentamiskustannukset kohtuullisina.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.