Search
Close this search box.

As. Oy Oulun Åströmin Tori

Oulun Myllytulliin, vanhan nahkatehtaan alueelle rakennettu Asunto Oy Oulun Åströmin Tori kohoaa Oulujoen varrelle ja tarjoaa asujalleen laadukkaat tilat, Oulun keskustan läheisyydessä.

Kohteen tiedot

Kasarminkatu 10
Osoite

Oulu
Kaupunki

2020
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot
Toteuttaja

Åströmin Tori on kahdeksan kerroksinen Lehdon Nero-konseptilla rakennettu kerrostalo. Asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeitä, tilat jäsentyvät viimeisteltyjen kylpyhuone-keittiö -kokonaisuuksien ympärille.

Åströmin Tori pitää sisällään 63 asuntoa, joista 37 on yksiöitä, 12 kpl kaksioita, 14 kolmiota sekä neliöitä kaksi. Asunnot on suunniteltu valoisiksi ainutlaatuiset näkymät hyödyntäen, lisäksi kookkaat lasipinnat tuovat väljyyden tuntua sisätiloihin. Pääosa makuuhuoneista erotetaan oleskelutiloista koko seinän korkuisilla lasiliukuovilla, jolloin asuntojen tilat liittyvät ilmavasti toisiinsa. Åströmin Torissa huoneistoalaa on yhteensä yli 2 700 neliötä.

Linjakasta arkkitehtuuria

Myllytulliin rakennettujen kerrostalojen arkkitehtuuri on lempeän modernia, linjakasta mutta tunnelmallista! Suuret lasipinnat, eloisa tiilimuurauspinta sekä puiset yksityiskohdat luhtikäytävien ja kattohuoneiston katossa saavat aikaan vahvatunnelmaisen, säilyvien rakennusten kanssa kauniisti yhteen sointuvan kokonaisuuden. Näkymät huoneistosta Oulujoelle ja puistoon ovat ainutlaatuisia näin lähellä keskustaa.

Åströmin Torin katutasosta löytyy kaksi liiketilaa ja kellarikerroksesta sauna asukkaiden käyttöön.

 

Innovaatiolla nopeutta ja laatua

Lehdon yksi tärkeimmistä innovaatioista ja toiminnan kulmakivistä on teollinen esivalmistus ja vakioidut tuotteet. Kylpyhuone-keittiömoduuli on yksi näistä. Åströmin Torin asunnoissa on käytetty Oulaisten tehtaalla valmiiksi kasattuja kylpyhuone-keittiömoduuleja, jotka ovat kasauksen ja viimeistelyn jälkeen pakattu tiiviisti ja kuljetettu työmaalle säältä suojassa. Tehtaalla esivalmistetut innovaatiomme nopeuttavat työmaa-aikaa ja takaavat kuivaketjun pysymisen.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.