Search
Close this search box.

As Oy Oulun Linnanhovi

Oulun Linnanmaalla sijaitsee As Oy Oulun Linnanhovin kohteemme. Kohde on viisikerroksinen kerrostalorakennus, johon kuuluu yksiöitä ja kaksiota. Asunnoissa esiintyy useampaa asuntopohjaa, sillä ne on rakennettu eri elämäntilanteet huomioiden. Vireällä Linnanmaan alueella, hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitsevassa kerrostalokohteessamme yhdistyvät laadukas asuminen ja kohtuullinen hintataso.

Kohteen tiedot

Tietolinja 1
Osoite

Oulu
Kaupunki

2017
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

3379
Pinta-ala

Olemme rakentaneet Oulun Linnanmaan vireälle alueelle As Oy Oulun Linnanhovin. Kohdetta rakennettiin noin vuosi ja se luovutettiin asiakkaille syksyllä 2017. Linnanhovi käsittää yhden isomman viisikerroksisen kerrostalorakennuksen, joka koostuu yksiöistä ja kaksiosta.

Asunnot ovat kooltaan 28–43,5 m2. Yliopiston läheisyys on huomioitu suunnittelussa, jonka johdosta rakennuksessa on useampaa asuntopohjaa. Asunnot on rakennettu eri elämäntilanteet huomioiden. Linnanhovi pystyy tarjoamaan lähes kaiken mitä tarvitsee: viihtyisän ja rauhallisen asuin- ympäristön läheltä palveluja, yliopistoa sekä alueen työpaikkoja.

As Oy Linnanhovi sijoittuu lähelle Oulun teknologiakylää, jossa palvelukeskittymä on vain muutaman sadan metrin päässä. Liikenneyhteydet ovat hyvät, sillä Linnanmaan ja keskustan välinen joukkoliikenne on yksi parhaiten toimivia Oulussa. Ympäristö on luonnonläheistä, johon kuuluu metsä ja läheiset lenkkipolut.

Asunnoissa on hyödynnetty vaaleaa ja valoisaa värimaailmaa. Avarien kotien sisätilat ovat vaaleansävyisiä. Myös parvekkeiden suunnitteluun panostettiin. Tämä punaruskea rakennus on näyttävä tiiliverhoiltu kokonaisuus.

Kattoterassi ja metsämaisemaa

Alue on rauhallinen, sillä Linnanhovin piha-alue on täysin suojassa liikenteen melulta, rajautuen kolmelta sivulta rakennuksin ja yhdeltä puolelta puisto- ja metsävyöhykkeeseen. Pihapiiriin kuuluvat pyöräkatokset sekä leikki- ja oleskelualue. Kohteen ensimmäisessä kerroksessa on irtainvarasto. Ylimpään viidenteen kerrokseen kuuluu kaksi kappaletta taloyhtiön saunoja, hieno kattoterassi ja kerhotila.

Kohteen tasainen tontti mahdollisti selkeän rakentamisen ja hankkeen kokonaisuuden. Arkkitehtuurisesti hyvännäköisen As Oy Linnanhovin asunnot ovat järkevästi suunniteltuja ja asunnot menivät erittäin vauhdikkaasti. Kohteen hintataso asettui houkuttelevaksi, jonka vuoksi kysyntä oli kovaa. Viimeisetkin asunnot myytiin jo ennen kohteen valmistumista, noin puolta vuotta aiemmin.

 

Haluamme tarjota asunnon ostajalle huippulaadukkaan, arkkitehtuuriltaan korkeatasoisen ja viihtyisän kokonaisuuden houkuttelevaan hintaan. Olemme hyödyntäneet rakentamisessa omaa moduulituotantoamme, joka varmistaa kuivaketjun ja parantaa rakentamisen laatua. Omien vakioratkaisujen hyödyntäminen myös nopeuttaa rakennusaikaa merkittävästi.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.