Search
Close this search box.

As. Oy Vantaan Sinisafiiri

As. Oy Vantaan Sinisafiiri on kahden kuusi- ja viisikerroksisen, yksiportaisen kerrostalon muodostama tyylikäs kokonaisuus. Kohde tarjoaa modernia asumista erinomaisten liikenneyhteyksien ja monipuolisten lähipalveluiden äärellä kasvavalla Kivistön alueella Vantaalla.

Kohteen tiedot

Keltasafiirinpolku 1
Osoite

Vantaa
Kaupunki

2019
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

As. Oy Vantaan Sinisafiirin asunnot ovat avaria ja valoisia. Keittiöissä on integroidut kodinkoneet ja asunnoissa kauttaaltaan lattialämmitys. Tehokkaan pohjaratkaisun ansiosta asunnoissa on hyvät säilytystilat ja paljon tilaa asumiseen. Pohjakerroksessa on lisää säilytystilaa asuntokohtaisissa irtainvarastoissa.

Taloyhtiössä on viihtyisät saunatilat asukkaiden yhteiskäytössä. Monipuolisen ja suojaisa leikkipihan keskiössä on ”Kukkulan kuningas” -taidekumpare. Vehreä piha-alue istutuksineen ja katoksineen houkuttelee eri-ikäiset asukkaat viettämään aikaa myös ulkona.

Kohde on rakennettu omalle tontille.

 

Uniikit loft-asunnot hienoin näkymin

Kohteessa on koteja erilaisiin tarpeisiin ja erikokoisille perheille – monipuolinen asuntojakauma sisältää 26 yksiötä, 21 kaksiota, 28 kolmiota sekä 9 neliötä. Kolmioissa, neliöissä ja osassa kaksioista on parveke tai oma terassi.

Ylimpiin kerroksiin on rakennettu kolme uniikkia loft-asuntoa, joissa huonekorkeus on lähes kuusi metriä. Asuntojen pohjakerros ja erillinen parvi mahdollistavat tilankäytön yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Vantaan Sinisafiiri on rakennettu Lehdon patentoidun Nero-konseptin mukaisesti. Kohteessa on muun muassa käytetty suomalaisella tehtaalla esivalmistettuja tuotteita kuten keittiö- ja kylpyhuonemoduuleita. Moderni, teollinen esivalmistus nopeuttaa työmaavaihetta ja takaa kuivaketjun sekä rakentamisen tasaisen ja korkean laadun.

Hyvät lähipalvelut

Kivistö on nopeasti kasvava alue, jonka palvelutarjonta lisääntyy lähivuosina merkittävästi. Jo nyt alueella on kattavat lähipalvelut päiväkoteineen ja kouluineen – Sinisafiirista palvelut ovat helposti saavutettavissa kävellen ja polkupyörällä.

Kivistön sijainti Hämeenlinnanväylän, Kehä III:n ja kehäradan kupeessa takaa hyvät liikenneyhteydet omalla autolla, bussilla ja junalla. Esimerkiksi junamatka Helsingin päärautatieasemalle taittuu alle puolessa tunnissa.

Yhtiön autopaikat sijaitsevat läheisessä pysäköintihallissa, jossa sijaitsee myös yhteisessä käytössä olevat polkupyörien korjaustila, pyörien ja mopojen säilytystila sekä alueellinen jätteenkeräyspiste.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.