Search
Close this search box.

Karveli-kortteli

Ouluun, meren läheisyyteen noussut Karveli-kortteli sijaitsee Toppilansalmessa, vain pyörämatkan päästä keskustasta. Kortteli muodostuu viidestä erillisestä kerrostalorakennuksesta ja neljästä eri asunto-osakeyhtiöstä. Keskeltä piha-aluetta löytyy kodikas pihasauna asukkaiden käyttöön.

Kohteen tiedot

Oulu
Kaupunki

2019
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

9 694
Pinta-ala

Karveli-kortteli muodostuu neljästä eri asunto-osakeyhtiöstä; As. Oy Oulun Ulappa, As. Oy Oulun Luoto ja As. Oy Oulun Poukama ja As. Oy Oulun Valkama. Korttelista löytyy yhteensä 287 asuntoa ja korttelin talot kätkevät sisäänsä viihtyisän ja suojaisan sisäpihan. Korttelista löytyvien asuntojen koot vaihtelevat 26–87mvälillä. Korttelin keskelle sijoittuu muusta pihan tasosta korkeammalle nostettu pihakansi, jonka alapuolella on pysäköintihalli ja pääosa korttelin paikoituksesta. Pihakansi on Karvelin asukkaiden yhteinen paikka, jonne sijoittuu korttelin yhteinen pihasauna terasseineen, leikki-, kuntoilu- ja oleskelualueita sekä pyörä- ja ulkoiluvälinesuojia.

 

Moderni kokonaisuus

Korttelin arkkitehtuuri on urbaania. Ulkopuoli on ilmeeltään hillityn ja tyylikkään valkoista sisäpihan puolen ollessa leikkisämpää ja ilmeeltään monipuolisempaa. Sisäpihan materiaaleissa asuinrakennusten punaruskeaan ja tummaan tiilipintaan yhdistyvät piharakennusten ruskeat puupinnat. Valmiit talot ovat moderneja ja erottuvat alueen muusta rakennuskannasta.

As. Oy Ulappa on Karvelin korttelin korkein talo ja muut korttelia ympäröivät talot ovat raikkaan vaaleita. As. Oy Oulun Ulapan maantasosta löytyy myös neljä liiketilaa.

Nero-tuoteperheen tyylikäs kohde

Karvelin korttelin talot rakennettiin useammassa osassa. Ensimmäisenä valmistui As. Oy Oulun Ulappa ja viimeisenä kohteena rakennettiin As. Oy Oulun Luoto. Kokonaisen korttelin rakentaminen, joka pitää sisällään monta kerrostaloa monessa eri vaiheessa, on ollut iso ja monimuotoinen projekti. Rakennustyöt ja korttelin talot valmistuivat kuitenkin suunnitellussa aikataulussa.

Karveli-korttelin rakennukset ovat osa Lehdon Nero-tuoteperhettä. Kohteiden betonielementit on valmistettu työmaalla valaen. Keittiö- ja kylpyhuonemoduulit ovat tehty Oulaisissa Lehdon omalla tehtaallamme. Tehdastuotantomme valmistaa tasaisen laadun sekä nopean työmaavaiheen. Kuivaketjumme pysyy näin siis loppuun asti!

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.