Search
Close this search box.

Kirkkonummen Tinankartano

Lehto on rakentanut Kirkkonummen Masalaan upean As. Oy Kirkkonummen Tinankartano puukerrostalokohteen. Kaksi puukerrostaloa sisältävät yhteensä 52 asuntoa neljässä kerroksessa, joista 19 on kaksiota ja 33 yksiötä.

 

Kohteen tiedot

Pyssysepänpolku
Osoite

Kirkkonummi
Kaupunki

2020
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

Kirkkonummen Tinankartanon rakentaminen alkoi huhtikuussa 2019 ja kahden puukerrostalon rakennusaika kesti vuoden. Kohteen rakennuttajana toimi Taaleri Vuokrakoti Ky ja hanke tehtiin KVR-urakkana.

 

 

 

 

Puu – tulevaisuuden rakennusmateriaali

Lehdon puukerrostalot on suunniteltu Suomen oloihin. Puujulkisivut kestävät kovat pakkaset, kuumat helteet ja sateet. Puun hengittävyyden ja Lehdon innovatiivisen teollisen rakentamistavan ansiosta Kirkkonummen Tinankartanonkin rakentamisprosessin kuivaketju on rikkumaton.

Puukerrostalon elementit rakennetaan moderneilla suomalaisilla tehtaillamme. Lämpimässä, hyvin valaistussa ja viimeisintä tekniikkaa hyödyntävässä tehtaassa rakentaminen on helpompaa ja tarkempaa kuin ulkona sään armoilla. Tehdasrakentamisen avulla myös resurssien kulutus vähenee, kun ylimääräisiä kuljetuksia ja turhaa hukkaa poistuu työvaiheista.

Moderni ekologinen kokonaisuus

Kirkkonummen Tinankartanon asunnot ovat suunniteltu nykyajan tarpeita vastaavaksi. Asuntoihin kuuluvat laadukkaat kodinkoneet, altaat ja wc-istuimet. Lisäksi kaikissa Lehdon puukerrostaloissa on vesikiertoinen lattialämmitys sekä suuret ikkunat, jotka tuovat asuntoihin lisää valoa.

Tinankartanon ulkoverhoilu on yhdistelmä tyylikästä alkuperäistä ja tummanpunaiseksi maalattua puuta. Vaaka- ja pystysuuntaan ladottu puuverhoilu tuo mielenkiintoisia yksityiskohtia puukerrostalojen julkisivuun.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.