Search
Close this search box.

Tampereen Tuohi

Tampereen Härmälään on noussut Lehdon ensimmäisiä puukerrostalokohteita. Tampereen Tuohi on nelikerroksinen puukerrostalo, jossa on 36 asuntoa. Puukerrostalosta löytyy 24 yksiötä ja 12 kaksiota. Yhteensä asuinpinta-alaa on 1 050 neliön verran.

Tampereen Tuohen rakennustyöt alkoivat huhtikuun lopussa vuonna 2019. Kohde valmistui saman vuoden joulukuussa, jolloin asukkaat pääsivät muuttamaan jouluksi kotiin.

Kohteen tiedot

Toivonkuja 3
Osoite

Tampere
Kaupunki

2020
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

Puukerrostalon nopea rakennustapa

Nopea rakennustyömaavaihe selittyy Lehdon innovatiivisella rakennustavalla. Moderni tehdastuotantomme sekä asennusmenetelmämme takaavat sekä rakentamisen kuivaketjun että tehdasrakentamisen laatuedut.

Suomessa sijaitsevilla tehtaillamme on helppo rakentaa kuivassa, hyvin valaistussa ja viimeisintä tekniikkaa hyödyntävässä tehtaassa kuin ulkona valon ja sään vaihteluiden armoilla. Tehdasrakentamisen avulla myös resurssien kulutus vähenee.

Tampereen Tuohi valmistui aikataulussa, noin 6 kuukautta tehdastuotannon alkamisesta. Työmaavaihe oli noin puolet nopeampi kuin tavanomaisessa kerrostalorakentamisessa. Prosessin ripeä eteneminen taataan tuotteiden, toimintatapojen ja prosessien vakioimisella – sekä tekemällä asiat kerralla oikein.

Kaunis ulkoverhoilu

Lehdon puukerrostalot on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia, toisinaan kovinkin haastavia sääolosuhteita. Puujulkisivut kestävät pakkasia, helteitä ja sadetta vähintään vuosikymmenen ilman huoltoa.

Tampereen Tuohen ulkoverhoilussa on käytetty vaihtelevasti yhteensopivaa punaista ja valkoista.

Avaimeton kerrostalokohde

“Seuraamme Lehdolla aktiivisesti asumisen trendejä ja etsimme jatkuvasti asuntorakentamisen puolella uusia asiakkaan lisäarvoa parantavia ratkaisuja”, toteaa Härmälän kohteen hankepäällikkö Hannu Tuohi.

Tampereen Tuohi on seurannut asumisen trendejä myös lukitusjärjestelmässä. Tampereen puukerrostalo on kokonaan avaimeton kerrostalokohde. Lukitus on kokonaan hoidettu kotimaisen Rollock Oy:n älylukitusjärjestelmällä. Kyseinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa avaimettoman asumisen ja liikkumisen koko kerrostalokiinteistön alueella, sillä älylukot ovat käytössä niin alaovissa, julkisissa tiloissa kuin asuntojenkin ovissa

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.