Search
Close this search box.

As. Oy Oikos & Logos

Helsingin Latokartanon luonnonläheisellä alueella sijaitsee Oikos & Logos. Kahdesta taloyhtiöstä koostuva omaperusteinen gryndikohteemme on suunniteltu eri elämäntilanteet huomioiden. Huoneistoissa on käytössä muuntopohjaratkaisut, jossa asunnon ostaja pääsi vaikuttamaan pohjaratkaisuun. Asunnosta voitiin muokata halutessaan yksiö, kaksio tai jopa kolmio.

Kohteen tiedot

Maakaari 5, 7 ja 9
Osoite

Helsinki
Kaupunki

2017
Rakennusvuosi

Lehto Asunnot Oy
Toteuttaja

6 152m2
Pinta-ala

Lehto Nero on asuntotuotteemme, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Nero on ainutlaatuinen tuote, jossa kohtuullinen hinta ja laadukas arki ovat keskiössä. Omilla vakioratkaisuillamme erotumme merkittävästi eduksemme yleisistä rakentamistavoista. Olemme myös asuntosijoittajien pitkäaikainen luottokumppani.

Oikos & Logos sijaitsee monipuolisella Latokartanon alueella alle 10 km päässä Helsingin keskustasta. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta luonnosta voi nauttia heti kotipihalla. Asunnot on rakennettu eri elämäntilanteet huomioiden ja hyvän suunnittelun sekä talousohjatun rakentamistapamme ansiosta asuntojen hinnat olivat maltilliset. Asunnot myytiinkin nopeasti uusille omistajilleen.

Helsingin Oikos & Logos on omaperusteinen uniikki gryndikohteemme. Gryndikohteessa rakennusyhtiö perustaa itse asunto-osakeyhtiön ja tekee siitä urakkasopimuksen. Oikos & Logos ovat eri asunto-osakeyhtiöitä, mutta sijaitsevat samalla tontilla.

Monipuolisia asuntoja

Oikokseen kuuluu kaksi taloa, jotka sisältävät yhteensä 49 asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 31,5–75 m2. Asunnot on suunniteltu siten, että A-talo koostuu pienemmistä 31,5–50 m2 asunnoista. B-talo koostuu pelkästään suuremmista, 75 m2 asunnoista.

Logos on yhden talon kohde, joka sisältää 31,5–51,5 m2 kokoisia asuntoja. Kaikissa Oikoksen ja Logoksen huoneistoissa on käytössä muuntopohjaratkaisu, jossa asunnon ostaja pystyi sisustusmateriaalivaiheessa vaikuttamaan pohjaratkaisuun. Suuresta yksiöstä voitiin vaivattomasti muokata kaksio, tai jopa kolmio.

Asuntojen pohjaratkaisujen muokkaaminen oli mahdollista asuntojen neliönmallisen perusmuodon ansiosta. Kaikkien asuntojen huonekorkeus on noin 3 metriä, mikä tuo valoa ja kasvattaa tilan tuntua entisestään. Moderneissa asunnoissa on myös keskimääräistä suuremmat ikkunat. Useat asuntojen ratkaisut on suunnitellut arkkitehti Tuomas Toivonen.

 

Talon varusteluun kuuluu puusauna, pyöränhuoltotila, pesutupa, runsas määrä pyöräpaikkoja sekä lukollinen pyöräsäilytystila. Rakennamme asuntomme toistettavien konseptien periaatteella, jossa työvaiheet ovat vakioita, jolloin rakentamisen laatutaso standardisoituu.

Käytämme työmaillamme esivalmistettuja komponentteja, jotka rakennetaan sisätiloissa ja joiden valmistusta sekä laatutasoa seurataan systemaattisesti. Ne takaavat kuivaketjun ja parantavat rakentamisen laatua.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.