Search
Close this search box.

Tietopankki

Putkiremontin KVR-urakka pienentää taloyhtiön riskejä - Neljä syytä miksi valita KVR-urakka.

Oletko puntaroimassa millä urakkamuodolla taloyhtiönne tulisi toteuttaa putkiremontti? Päätöksentekoa helpottaaksemme listasimme sinulle neljä hyvää syytä, miksi KVR-urakkamuoto on taloyhtiöille parempi vaihtoehto kuin perinteinen putkiremontti.

Tutustu referensseihimme

1. Muuttumaton hinta

Taloyhtiön talouden hallinta helpottuu ja riskit pienenevät, kun putkiremontin hinta on tiedossa ennen kuin tehdään investointipäätöksiä suunnittelusta tai urakoinnista. KVR-urakassa tarjouksen hinta pysyy kiinteänä aina urakan valmistumiseen saakka.

2. Urakoitsija vastaa koko urakasta

KVR-urakkaan sisältyvä suunnittelu tehdään putkiremontin toteuttamista eikä kilpailuttamista varten ja siten riski suunnitelman toteutumiskelpoisuudesta siirtyy taloyhtiöltä urakoitsijan vastuulle. KVR-urakkaan sisältyvä suunnittelu on urakkasopimuksen mukana YSE:n laajempien ehtojen vahvistama, kun taas taloyhtiön erikseen tilaaman suunnittelun ollessa vain KSE:n ehtojen mukainen.

3. Aiempi kokemus takaa laadun

KVR-urakoitsijat ovat alansa kokeneimpia ammattilaisia ja toteutuksen virheet pienenevät. Urakoitsija toteuttaa oppejaan onnistuneista tutuista suunnitteluratkaisuista, tutuista tuotteista, tutuista asennustavoista, tutuista kiinteistötyypeistä ja tutuin toimittajin. Yllätyksiä ei synny ja se takaa parhaan laadun putkiremonttiin.

4. Nopeampi läpimenoaika

Nykyisessä muuttuneessa maailman markkinatilanteessa ja hintojen noustessa, urakan nopeampi läpimenoaika mahdollistaa urakan toteutumisen edullisimmin.

 

Katso videolta lisää KVR-urakan hyödyistä.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Lehdon ammattilaisiin!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!