Search
Close this search box.

Hoivakodit

Hyvät tilat kuuluvat kaikille - hoivaa ja huolenpitoa toimivissa tiloissa​

Hyvä ja turvallinen asuinympäristö on erityisen tärkeä hoivan ja tuen tarpeessa oleville ihmisille. Lehto on yhtiönä kokenut hoivatilojen rakentaja. Mallistomme vanhus-, mielenterveys, kehitysvamma- ja lastensuojelukohteisiin tarjoaa valinnanvaraa pienistä yksiköistä jopa sadan asiakaspaikan ratkaisuihin. Vahvuutemme on luoda nopeasti toimivia hoivatiloja, jotka täyttävät kaikkien hankeen osapuolten toiveet.

Suomi tarvitsee laadukkaita hoivatiloja esimerkiksi ikääntyvälle väestölle. Valitse kokenut hoivarakentaja. Tutustu referensseihimme!

Hoivatilojen rakentamisessa
vahvuuksiimme lukeutuvat

Vuosien kokemus hoivatiloista

Tunnemme erilaiset hoivatilat ja siksi löydämme myös parhaat ratkaisut.

Nopea startti

Selkeät konseptit ja yhden sopimuksen malli nopeuttavat hankkeidemme käynnistymistä.

Kustannusten hyvä hallinta

Lehdon malli suunnittelunjohtamisessa luo parhaat edellytykset hyvälle kustannusten hallinnalle.

Laadukas konseptointi

Konseptointi nopeuttaa hankkeen käynnistämistä, helpottaa kustannustenhallintaa ja lisää rakentamisen laatua. Hyvä konsepti jättää tilan myös asiakkaamme äänelle.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kilpailukykyinen hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on sitova suunnitteluratkaisuun perustuen eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Tutustu referensseihimme

Referenssit

Hyvät tilat tukevat laadukasta hoivatyötä

- ihminen tilasuunnittelun keskiössä

Hoivakodin arjessa oleellista on varmistaa hyvinvointi erilaisissa elämäntilanteissa. Hoivakodin tulee olla turvallinen, toimiva ja viihtyisä sekä asukkaille että heistä huolta pitävälle henkilöstölle. Uskomme siihen, että tilojen pitää nimenomaan tukea vaativaa hoivan ja huolenpidon työtä – olipa kyse sitten tilankäytöstä tai pienistä käytännön yksityiskohdista.

Meillä ihminen on aina hoivatilan suunnittelun keskiössä. Suunnittelussa käyttäjien ääni on vahvasti mukana. Hoivatilamme ovat kodikkaita, helppokäyttöisiä, avaria, esteettömiä ja viihtyisiä aina pihapiiriä myöden. Myös vieraiden on ilo tulla tervehtimään läheisiään. Pitkä kokemus hoivarakentamisesta yhdistettynä hoivahenkilöstön asiantuntemukseen on varma tapa saada aikaan hyvä tilaratkaisu, joka tukee laadukasta hoivatyötä.

Kauhavan vanhan kaupungintalon tilalle rakentui hartaasti odotettu palvelukoti. Lue lisää referenssitarinastamme.

Hoivarakentamisen monipuolinen kumppani

Kokeneena hoivarakentajana Lehto voi toimia monipuolisena kumppanina eri tilanteissa. Toimimme paitsi rakentajana, myös hoivakohteiden aktiivisena hankekehittäjänä. Pyrimme löytämään parhaat ratkaisut niin tilojen käyttäjille, vuokralaisille kuin rahoittajillekin.

”Yhteistyö Lehdon kanssa on tarjonnut meille hyvän tilaisuuden aikaansaada uusia, turvallisia ja terveellisiä hoivarakennuksia asukkaiden käyttöön. Yhteiskunnan kiinteistökannan korjausvelan pienentämisessä tarvitaan kaikkia tarjolla olevia keinoja.”

– Jennifer Eloheimo, sijoitusjohtaja, Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä hoivarakentamisen ammattilaisiin!

Meillä on pitkä kokemus hoivarakentamisesta ympäri Suomen. Pystymme käynnistämään hankkeet nopeasti ja laadukkaasti. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin ajatuksistasi.