Huippuluokan suunnittelulla
viihtyisä ja turvallinen arki kaikille.

Helpompaa arkea ja sujuvampaa hoitoa

Sairaalahotellit. Lepopaikkoja lyhtyaikaisiin tarpeisiin sekä säästöä sairaanhoidon kustannuksiin

Hoitoyksikköjen läheisyyteen rakennettavia sairaalahotelleja voivat käyttää potilaat ja heidän läheisensä. Arki helpottuu, kun lepopaikka löytyy tarvittaessa läheltä. Sairaalahotellit laskevat merkittävästi sairaaloiden käyttökustannuksia ja tehostavat sairaalan käyttöä.

Suunnittelemme sairaalahotellit ympärivuorokautiseen käyttöön. Esteetön liikkuminen hoitoyksikön ja sairaalahotellin välillä helpottaa hoitojaksojen aikana. Kodinomaiset suunnitteluratkaisut ja äänieristetyt seinät takaavat rauhallisen levon, lukitus- ja automaatiojärjestelmät puolestaan lisäävät asumisen turvallisuutta. Sairaalahotelleissa usein toimii myös ympärivuorokautinen ravintola/kahvilapalvelu sekä vastaanotto.

Terveysasemat. Nykyaikaiset ja yksilölliset tilat terveydenhoitoon.

Haasta meidät toteuttamaan nykyaikainen terveysasema laadukkaasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kuuntelemme tarkoin käyttäjiä tilasuunnittelussa. Terveydenhuoltohenkilökunnan ja asiakkaiden sujuva kanssakäymisen toimii suunnittelun perustana. Rakenteiden ja pintamateriaalien kestävyys varmistetaan jo suunnitteluvaiheessa. Nykyaikaisella tekniikalla valmiiden tilojen tekninen hallinta myös etänä on helppoa.