Search
Close this search box.

Tietopankki

Putkiremontin ei tarvitse olla taloyhtiön pahin painajainen

Putkiremontti on taloyhtiön suurin korjaushanke, mihin voi liittyä monia pelkoja. Tarjollahan on erilaisia kilpailu-urakoita, yhteistoimintamalliin tähtääviä urakoita ja projektinjohtomallisia urakoita. Nämä toteutusmallit voivat poiketa paljonkin toisistaan. Kannattaa siis tutustua eri vaihtoehtoihin, sillä sitä kautta taloyhtiösi voi saada selkeitä raha- ja aikasäästöjä.

Näiden edellä mainittujen lisäksi tehdään myös kokonaisvastuu-urakoita, jotka ovat itse asiassa taloyhtiölle se riskittömin valinta. Tarjoamamme putkiremontti toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana ja se onkin mainio valinta 60-luvulta alkaen rakennetuille taloyhtiöille.

Lue putkiremontista lisää täältä!

Lehto Totalin avulla voi rahoittaa putkiremontin jopa täysin täydennysrakentamisella!

Palvelumme taloyhtiöille

Putkiremontti

Taloudellisesti suunniteltu ja toteutettu putkiremontti

Lehto Total

Putkiremontin voit rahoittaa täysin täydennysrakentamisella

Hankesuunnittelu

Tilaa taloyhtiöllesi hankesuunnitelma kokonaishintaan 6 200 € (yli 100 asuntoiset tarjousten mukaan). 

Täydennysrakentaminen

Lisää taloyhtiön varallisuutta täydennysrakentamisella

Tutustu referensseihimme

Putkiremontti KVR-urakkana– kuinka niin riskittömin valinta?

Kokonaisvastuu-urakka tarkoittaa sitä, että me olemme vastuussa putkiremontin toteutussuunnittelusta ja toteutuksesta. Muissa urakkamuodoissa suunnittelun vastuu on aina tilaajalla. Lehdon putkiremontti KVR-urakkana toteutetaan kiinteällä hinnalla, sovitulla sisällöllä, sovitulla muuttopäivällä ja viiden vuoden takuulla.

Me emme tule taloyhtiöösi harjoittelemaan putkiremontin tekemistä, sillä meillä on lähes 20 vuoden kokemus linjasaneeraamisesta yhtäjaksoisesti. Olemme toteuttaneet yli 100 linjasaneerausta eri taloyhtiöihin, ja uusineet edellisten lisäksi märkätilat yli 70 taloyhtiöön.

Tapamme tehdä on riskitön myös siitä syystä, että meillä on yli 100 oma asentajaa, jotka pääosin ovat olleet joko alusta asti tai jo pitkän aikaa toteuttamassa linjasaneerauksiamme. Työ tehdään kokemuksella ja ammattitaidolla, mikä näkyy myös työmme jäljessä ja laatutavoitteiden täyttymisenä.

Samaa mieltä ovat olleet myös asiakkaamme, sillä vuoden 2019 asiakastyytyväisyyskyselyssä noin 90 prosenttia vastanneista oli tyytyväisiä putkiremonttimme työn laatuun ja lopputulokseen. Jopa 35 prosenttia piti niitä erinomaisina. Tähän kyselyyn vastasi vuoden 2019 aikana 462 asiakasta. Suurin osa, melkein 90 prosenttia kyselyyn vastanneista oli taloyhtiön osakkaita.

Eikös putkiremontin suunnittelu vie ainakin puoli vuotta?

Kokonaisvastuu-urakassa toteutetaan alalle vielä uudentyyppistä suunnittelutapaa, jossa toteutussuunnittelu tehdään kerralla valmiiksi. Tällöin toteutussuunnittelussa keskitytään intensiivisesti juuri sinun taloyhtiöösi esimerkiksi kahden kuukauden ajan, eikä pikkuhiljaa edeten. KVR-urakkana päästäänkin vauhtiin aika näppärästi myös rakentamisen osalta jo suunnittelun aikana.

Muissa toteutusmalleissa pelkästään suunnittelu voi viedä jopa puolesta vuodesta vuoteen. Kiinteistöön, joka on rakennettu 60-luvulla tai myöhemmin – se on varsin hidasta ja kustannustehotonta tekemistä. Putkiremontin ei tarvitse olla pitkäkestoinen ja epämiellyttävä prosessi. Tarvittaessa putkiremontti päästään aloittamaan hyvin ripeästikin.

Voit tilata taloyhtiöösi hankesuunnitelman kokonaishintaan
6 200 € (yli 100 asuntoiset tarjousten mukaan). Summa hyvitetään jos Lehdon ja taloyhtiön välille solmitaan myöhemmin KVR-urakka.

Lue hankesuunnitelmasta täältä!

Lehto Totalin avulla voit toteuttaa putkiremontin jopa ilmaiseksi!

Entä jos aikataulu pettää ja kustannukset karkaavat?

Nuo ovat yleisimpiä ja täysin ymmärrettäviä putkiremontteihin kohdistuvia pelkoja. Tämän lisäksi etukäteen askarruttavat usein toteutuskelpoisuus, muutokset ja lisätyöt. Näistä ei tarvitse huolehtia Lehdon putkiremontin osalta. Myöskään aikataulun pitävyyttä ei tarvitse jännittää.

Olemme tehneet putkiremontteja vuodesta 2004 ja ne ovat aina valmistuneet sopimuksen mukaan. Ja koska kyse on kiinteähintaisesta kokonaisvastuu-urakasta, kustannukset pysyvät samana. Toki lisätyöt (jos sisältöä muutetaan urakka-aikana, esimerkiksi pihan asfaltointi) sovitaan yhdessä erikseen.

Putkiremontti KVR-urakkana oli kilpailutuksessa edullisin, ovatko kylpyhuoneen materiaalit laadukkaita?

Punainen lanka on siinä, että kun urakan kokonaishintaa katsotaan, käytämme vakioituja suunnitteluratkaisuja, toimintamalleja ja pitkäaikaisia sekä ammattitaitoisia omia tekijöitämme. Tämän kautta voimme panostaa viimeistelyyn ja tarjota laadukkaita laattoja ja kalusteita, lisäämättä kokonaishintaa tai tinkimättä osakasmuutoksista.

Voit muun muassa valita useista laattamallistoista mieluisimman kokonaisuuden, Lehdon nousuelementin yhteydessä olevasta seinänmallisesta wc-istuimesta puhumattakaan. Putkiremontilla on viiden vuoden takuu – mikä jo itsessään edellyttää laatua.

Kiinnostuitko? Voit jättää tarjouspyynnön täältä.

Jos putkiremonttiasiat kiinnostavat, voit myös tilata uutiskirjeemme!

Ota yhteyttä Lehdon ammattilaisiin!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!