Search
Close this search box.

Tietopankki

Tästä syystä putkiremontin hankesuunnitelma voi olla edullinen!

Tilaa taloyhtiöllesi hankesuunnitelma kokonaishintaan 6 200 € (yli 100 asuntoiset tarjousten mukaan). Summa hyvitetään jos Lehdon ja taloyhtiön välille solmitaan myöhemmin KVR-urakka.

Murramme toimialan perinteisiä tapoja ja uudistamme putkiremonttien toteutustapaa asiakkaidemme eli taloyhtiöiden eduksi. Hankesuunnitelmamme sisältö on kattava ja kestää tiukankin vertailun, vaikka onkin edullinen. 

Lehto Totalin avulla voi rahoittaa putkiremontin jopa täysin täydennysrakentamisella!

Palvelumme taloyhtiöille

Putkiremontti

Taloudellisesti suunniteltu ja toteutettu putkiremontti

Lehto Total

Putkiremontin voit rahoittaa täysin täydennysrakentamisella

Hankesuunnittelu

Tilaa taloyhtiöllesi hankesuunnitelma kokonaishintaan 6 200 € (yli 100 asuntoiset tarjousten mukaan). 

Täydennysrakentaminen

Lisää taloyhtiön varallisuutta täydennysrakentamisella

Tutustu referensseihimme

Referenssit

Hankesuunnitelman sisällöt ja hinnat kasvaneet alkuperäisestä ajatuksesta

Aikoinaan hankesuunnitelmasta tehtiin ”tuote ja käsite” kun kiinteistöala vakioi ja ohjeisti toimintamallin taloyhtiöille: ennen kuin putkiremonttia voidaan käynnistää, tulee tehdä hankesuunnitelma määrittämään tulevan remontin sisältö, laatu, toteutustapa ja kustannus.

Hankesuunnitelmia ryhtyivät tuottamaan pääasiassa konsultit ja usein suunnitelmat ohjasivat saman toimijan tuottamaan myös toteutussuunnittelun. Tuote oli vapaasti hinnoiteltavissa ja hinnat lähtivät nousuun. Hankesuunnitelmiin alettiin myös sisällyttämään sellaisia osioita, malleja ja vaihtoehtoja, joista ei välttämättä asiakkaalle koidu mitään lopullista hyötyä.

Putkiremonttien urakointi alkoi muuttua noin kymmenen vuotta sitten ja markkinoille alkoi tulla muitakin toimintamalleja perinteisen kilpailutusurakan rinnalle. Tällaisia ovat esimerkiksi projektinjohtomalli, KVR-malli, allianssi ja kumppanuusmalli. Uusien mallien tavoitteena oli tuoda urakoitsija lähemmäksi hankkeen alkua, johon myös hankesuunnitelmien piti alkaa taipua. Perinteisellä sisällöllä ja periaatteella tuotettu hankesuunnitelma ei nimittäin pääsääntöisesti toimi näissä uusissa malleissa.

Hiljainen tieto tukee hankesuunnitelman laatimista

Lehdon putkiremonteilla hankesuunnitelmien teko ei ole ydinliiketoimintaa ja siksi se on voitu hinnoitella ns. omakustannehintaan. Tilaajaa eli taloyhtiötä etua ajatellen tätä voisi kutsua talousohjatuksi rakentamiseksi.

Hankesuunnitelman tekijänä mekin toimimme konsultin asemassa, mutta vuosien varrella putkiremonteista oppimamme hiljainen tieto tukee voimakkaasti tarkoituksenmukaisen hankesuunnitelman laatimista. Erityisesti olen nähnyt hyödyn siinä kohdassa, kun taloyhtiön hallitus käsittelee hankesuunnitelman toteutuskelpoista sisältöä, sopivinta urakkamuotoa tai kustannuskysymyksiä. Remonttien arjessa kerätty tieto on tehnyt meistä ammattilaisia arvioimaan tällaisia kysymyksiä tarkasti ja käytännön kautta.

Teemme hankesuunnitelman uusiutuneen sisällön mukaisesti, jonka jälkeen taloyhtiö voi edetä ja tehdä päätöksiä mistä tahansa urakkamuodosta. Lehdon hankesuunnitelma pitää sisällään pitävän kustannusarvion eli kiinteän hinnan ja aikataulun toteutukselle. Varsinkin kustannusarvion pitävyys on yhä useamman hankkeen lähtötilanteessa kriittinen asia ja väärin arvioituna voi jopa keskeyttää hankkeen – tai ainakin vaikeuttaa rahoituksen hankintaa.

Lehto Totalin avulla voit toteuttaa putkiremontin jopa ilmaiseksi!

Sopiva hankesuunnitelma

Taloyhtiölle viisasta on ostaa hankesuunnitelma, joka on tarkoituksenmukainen ja sopiva. Sisällöltään ja kustannuksiltaan. Putkiremontti on aina kallis hankinta, ja siksi hankesuunnitelmaan ei kannata tuhlata ylimääräisiä varoja. Niinpä vertailu tässäkin asiassa kannattaa.

Perinteisten putkiremonttien hinnat markkinoilla ovat nousseet tasaisesti vuosi vuodelta. Lehto on pystynyt laskemaan remonttien hintaa vuosien varrella selvästi alle markkinan keskimediaanin. Tämä todentaa sitä, miten menetelmämme pystyy vaikuttamaan myös remontin kohtuuhintaisuuteen. Liiketoiminta on ollut kannattavaa jo vuosia, vaikka hankesuunnitelmista tuloa ei juuri kerrykään. Tyypillisesti oma, pitkäaikainen henkilöstömme sekä yli sadan kohteen referenssilistamme ovat tärkeitä asioita asiakkaillemme.

Jos putkiremontti on sinulle juuri nyt ajankohtainen, ota rohkeasti yhteyttä. Voit tilata taloyhtiöösi hankesuunnitelman kokonaishintaan 6 200 € (yli 100 asuntoiset tarjousten mukaan). Summa hyvitetään jos Lehdon ja taloyhtiön välille solmitaan myöhemmin KVR-urakka.

Lue lisää hankesuunnitelman sisällöstä sekä vaihtoehtoisista tavoista toteuttaa putkiremontti!

Putkiremontti ilmaiseksi? Lue lisää täydennysrakentamisen ja putkiremontin palvelupaketista!

Ota yhteyttä Lehdon ammattilaisiin!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!