Search
Close this search box.

Sijoittajasuhteet

Sijoittajasuhdetoiminnan periaatteet

Sijoittajasuhdetoimintamme tärkeänä tehtävänä on varmistaa, että yhtiön rahoitusvälineiden hinnanmuodostuksen perustaksi on kaikilla markkinoilla toimivilla samanaikaisesti saatavilla olennainen, riittävä ja oikea tieto yhtiöstä ja sen liiketoiminnasta. Julkistettava tieto annetaan niin pian kuin mahdollista ja tasapuolisesti kaikille markkinoilla toimiville.

Lehto Groupin viestinnän keskeiset periaatteet ovat rehellisyys, avoimuus, johdonmukaisuus ja tasapuolisuus. Tavoitteenamme on myös lisätä sekä nykyisten että uusien sijoittajien ja analyytikoiden kiinnostusta yhtiötä kohtaan.

Lehto Groupin sijoittajaviestintään kuuluu taloudellisten raporttien ja esitysten valmistelu, sijoittajainformaation ylläpitäminen yhtiön kotisivuilla, pörssi- ja lehdistötiedottaminen, analyytikko- ja mediakonferenssit, sijoittaja- ja analyytikkotapaamiset sekä seminaarit. Vastaamme päivittäisestä yhteydenpidosta pääomamarkkinoihin. Jotta voimme palvella pääomamarkkinoita jatkuvasti laadukkaasti, keräämme ja analysoimme myös markkinainformaatiota sekä analyytikkojen ja sijoittajien palautetta Lehto Groupin johdon ja hallituksen käyttöön. Lehto Group julkistaa kaikki pörssitiedotteet suomeksi ja englanniksi.

Yhtiö noudattaa 30 päivän hiljaista jaksoa ennen tulosjulkistuksia, joka kestää ao. tuloksen julkistamiseen asti. Tänä aikana Lehto Groupin edustajat eivät tapaa pääomamarkkinoiden edustajia eivätkä kommentoi Lehto Groupin taloudellista tilaa tai yhtiön tai markkinoiden tulevaisuuden näkymiä.